Artis Hiburan

Wanita Akui Ada ‘Skandal’ Dengan Pelakon AA, Dapat Petunjuk Lepas Istikarah?

Sejak kebelakangan ini, banyak isu melibatkan selebriti terbabit dalam skandal bermain cinta dengan pihak ketiga. Malah baru-baru ini juga tular di media sosial tentang seorang pelakon terkenal yang telah mendirikan rumah tangga pada 2013 ‘bermain kayu tiga’. Isu ini semakin hangat apabila seorang wanita yang mengaku sebagai girlfriend aktor tersebut akhirnya ‘buka mulut’ tentang hubungan mereka menerusi laman Facebook miliknya.

BACA : Adira Nekad Mahu Berpisah Dengan Suami, Tapi Ditolak Pula Oleh Datuk Red..

Cuba kawal untuk jaga aib & nama beberapa pihak

Advertisement

Menurut Elika, pendedahan ini dikongsikan ini bukanlah untuk kepentingan diri sendiri. Hal ini kerana dia mahu apa yang berlaku ini menjadi pengajaran buat dirinya dan juga para wanita di luar sana.

Advertisement

Takde istilah goda dia dalam hal ni

Jelasnya, mereka telah menjalinkan hubungan sejak September 2018 dengan pelakon yang berstatus suami orang. Meskipun Elika sedar tindakannya melayani aktor tersebut adalah salah, namun dia gagal. Malah pada bulan Mac lalu, pelakon tersebut datang menemui ibu bapanya untuk meminta restu dan berbincang soal pernikahan.

Advertisement

Advertisement

Buat istikharah, dia ada seorang lagi isteri & anak..

Namun, semakin dekat dengan hari pernikahan mereka, pelbagai perkara yang berlaku. Disebabkan itu Elika nekad untuk melakukan solat itikharah dan akhirnya Allah SWT memberikan petunjuk bahawa aktor terbabit memiliki seorang lagi isteri serta anak.

Advertisement

Nak batalkan pernikahan, mak dia minta RM100k!

Oleh itu, Elika mengambil keputusan berdiam diri dan mahu membatalkan perancangan pernikahan mereka. Sebaik menerima panggilan untuk menyatakan hasratnya itu, ibu kepada aktor terbabit melemparkan pelbagai tuduhan kepadanya dan meminta wang sebanyak RM100, 000.

Advertisement

Seriuslah Amar Asyraf camni orangnya?

Menjengah ke ruang komen pula, ramai netizen mengatakan aktor tersebut adalah Amar Asyraf yang pernah popular menerusi drama ‘Setia Hujung Nyawa’. Malah ada juga di antara mereka seperti tidak percaya Amar akan berbuat demikian.

Advertisement

Sumber : FB Elika Azman

Advertisement
Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram