Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Couple 7 Tahun, Wanita Sedih Berpisah Lepas Hampir Setahun Berkahwin

[VIDEO] Couple 7 Tahun, Wanita Sedih Berpisah Lepas Hampir Setahun Berkahwin
Rasaflix

Sharing is caring!

Setiap orang yang sedang menjalinkan hubungan cinta pasti mereka mengimpikan pengakhiran bahagia bersama insan tersayang. Jika sudah ditakdirkan si dia bukan untuk kita, maka tiada apa yang dapat diusahakan lagi agar terus bertahan. Meskipun perit untuk menerima kenyataan ini, namun itulah gambaran pilu yang dilalui oleh seorang wanita ini.


BACA : Jangan Ingat Fasa Bercinta Sweet Sentiasa, Hati Manusia Boleh Berubah..

Dulu terlalu rapat sehingga tak sangka akan terpisah sejauh ini…

Menerusi perkongsian Dessi Cahya di Tiktok, dia telah mengimbas kenangan dengan menunjukkan beberapa keping gambar  dirinya bersama-sama dengan bekas suami. Jelas wanita ini, mereka berdua sudah menjalinkan hubungan cinta sejak 7 tahun lalu bermula dari zaman sekolah sehingga ke alam perkahwinan. Dapat disaksikan juga sebuah video semasa suaminya melafazkan akad nikah.

@dessicahya

“kita pernah sedekat nadi, hingga akhirnya sejauh ini”.

♬ Cinta Dalam Hati – rbio) 𝖑avchu

Bukan senang nak lalui proses ini…nikah tak sampai setahun tapi suami dah pergi tinggalkan

Difahamkan, mereka mula berkenalan pada tanggal Februari 2012 lalu menjalinkan hubungan cinta sehingga Februari 2019. Wanita ini turut mengakui bahawa untuk mencapai tahap sejauh ini bukanlah perkara yang mudah. Selepas bernikah pada 16 Jun 2019, wanita ini terus menganggap dengan mempunyai tempoh perkenalan yang bertahun lama bersama lelaki berkenaan membuatkan perjalanan hidupnya akan bahagia. Namun, hatinya kecundang apabila episod perkahwinan bersama dengan insan yang disayangi itu terhenti di tengah jalan.


@dessicahya

Reply to @astrinopi1 pacaran udh 7 tahun dr sma, kuliah, lulus, kerja, lamaran, nikah. Eh nikah blm setahun udh dicerai bund 🥺😇

♬ original sound – By dcf ✨ – By dcf ✨

Sumber : Tiktok @Dessi cahya

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Couple 7 Tahun, Wanita Sedih Berpisah Lepas Hampir Setahun Berkahwin

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram