Utama Cinta & Perhubungan Jangan Ingat Fasa Bercinta Ni Selalu Sweet Je, Hati Manusia Boleh Berubah..

Jangan Ingat Fasa Bercinta Ni Selalu Sweet Je, Hati Manusia Boleh Berubah..

Tidak dinafikan bahawa zaman bercinta merupakan suatu fasa kehidupan yang sangat indah dalam hidup setiap insan. Alangkah indahnya bila susah senang dalam hidup kita sentiasa boleh sahaja dikongsikan bersama si dia. Akan tetapi, perbezaan antara individu bukanlah suatu perkara yang mudah untuk dicerap kerana sifat manusia adalah sangat complicated. Jika tidak ditangani dengan berhati-hati, maka boleh mencetuskan konflik dengan partner masing-masing.

BACA: “Tak Usah Sweet Sangat, Baru Je Bermula” – Niat Nak Nasihat, Tapi Kena Balik
Menerusi satu status oleh @twt_cinta yang tular di laman Twitter baru-baru ini, ramai yang mengambil peluang untuk berkongsi tentang pengalaman cinta masing-masing. Antara yang menjadi tumpuan adalah pendedahan yang dibuat oleh wanita yang dikenali sebagai Nurul Fazlina ini mengenai hubungannya setakat ini. Ikuti perkongsian yang dibuat olehnya.

Jangan ingat hubungan sentiasa sweet macam awal2 kenal…

Menurut wanita ini, dia pernah rasa untuk mengakhiri sahaja hubungan mereka apabila berdepan bermacam dugaan selepas lama mengenali lelaki bertuah itu. Bagaimanapun, setiap orang tak boleh mengambil kesempatan tersebut untuk menjalin hubungan dengan orang lain. Sebaliknya, cuba untuk perbaiki semua masalah tersebut.Gambar sekadar hiasan

Jangan cerita masalah hubungan dengan lain jantina
Jangan abaikan partner & buat dia rasa macam tak wujud
Gambar sekadar hiasan

Takda hubungan yang kalis masalah…antara nak pertahankan atau tak je

Perkara terpenting yang perlu ada dalam diri setiap orang adalah sifat kesabaran yang tinggi sewaktu didatangi bermacam ujian. Ujarnya lagi, perasaan seperti bosan, marah, kecil hati serta bermacam lagi dalam menjalinkan hubungan cinta. Maka sebab itulah keputusan yang paling penting adalah bergantung pada individu itu sendiri sama ada mahu mengalah atau meneruskannya.
Sumber: Twitter nurul_fazlina
Artikel Popular