Utama Artis Tak Nak Makan Nasi Sampai Ada ‘Drama’, Anak Jihan Buat Ramai...

[VIDEO] Tak Nak Makan Nasi Sampai Ada ‘Drama’, Anak Jihan Buat Ramai Berdekah!

Setiap anak kecil memiliki ragam tersendiri ketika waktu makan, bermain dan sebagainya. Tapi kadangkala keletah spontan yang ditunjukkan oleh mereka itu membuatkan orang lain berasa lucu melihatnya. Itulah yang dapat digambarkan dengan ragam anak kepada pelawak dan pengacara Jihan Muse iaitu Ungku Arsalan Haq menerusi perkongsian video di Instagram miliknya untuk dikongsikan bersama para pengikut.

BACA : Putih Mata Zizan Sambar Trofi Artis Komedi, Reaksi Jihan & Mark Lucu Habis!

Drama pukuI 7 

Dalam video tersebut memaparkan gelagat anak kecil berusia hampir 2 tahun ini sedang menangis teresak-esak. Menurut kapsyen yang ditulis, Ungku Arsalan enggan memakan nasi yang disuap oleh Jihan.

Berapa lama nak jeling macam tu?

Ketika berada dalam keadaan sedemikian juga, Ungku Arsalan kelihatan menjeling ibunya kerana enggan makan nasi yang disuap itu dan tidak mengendahkan pertanyaan Jihan.

Mamam okay?

Lebih lucu lagi, gelagatnya itu turut diperhatikan oleh bapanya juga merupakan aktor Ungku Hariz yang berada di belakang. Sebaik Jihan menyuruhnya untuk makan semula, dia terus menangis.
Jelingan tu..lawak turun ke anak..pak dia pegati ja

Keletah Ungku Arsalan ini ternyata telah mencuri tumpuan ramai apabila para netizen berasa terhibur melihatnya terutama sekali part jelingan. Mereka berpendapat bahawa apa yang dipamerkan oleh Ungku Arsalan ini adalah daripada ibunya sendiri. Malah gelagat Ungku Hariz yang memerhatikan gelagat anaknya itu turut meraih perhatian ramai.

Sumber : IG Jihan Muse

Artikel Popular