Viral

[VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis

[VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis
Rasaflix

Sharing is caring!

Dengan berlangsungnya sesebuah majlis perkahwinan, hubungan silaturahim sesama keluarga akan menjadi semakin kuat. Mana tidaknya, aktiviti rewang atau isi goodies pastinya mengeratkan lagi hubungan yang terjalin. Namun, berbeza dengan keluarga ini apabila mereka menjadikan challengeTricky’ sebagai hiburan bersama.


BACA: Pengantin Viral Makeup Serupa Dengan Ayda Jebat, Syukur Suami Ikhlas Mencintai

Semua pakat alert dengan soalan…sampai pengantin macam ada benda lain yang jadi

Menerusi perkongsian @fatinaimie di TikTok, sepasang pengantin baru serta sanak-saudara yang tampil dengan busana berwarna biru mula mengambil posisi untuk bergerak sambil melihat soalan yang terpapar pada screen telefon. Sambil leka membuat cabaran tersebut, ahli keluarga mula terkesima seperti ada sesuatu yang terjadi sebaik saja melihat pengantin meluru ke arah kiri.

@fatinaimie

Wait for the last part……🤣😂 #fyp

♬ It’s Tricky – RUN DMC

Pengantin perempuan tersungkur rupanya…mungkin suami terlampau excited

Siapa sangka, sebaik saja sampai giliran pengantin lelaki yang mungkin terlampau excited secara tak sengaja menolak isterinya sampai jatuh ke lantai. Terkedu menyaksikan itu, ahli keluarga yang lain termasuk si suami mula cuak dan segera menolong dek kerana risau akan pengantin perempuan tersebut.


@fatinaimie

Behind the scenes 😂🤣😂

♬ Oh No – Kreepa

Tergelak tapi kesian pengantin…suami mesti main rugby, tolak isteri terus

Secara keseluruhannya, video tersebut telah meraih lebih 100 ribu tontonan dan rata-rata netizen terhibur menyaksikan gelagat keluarga Fatin. Bukan sahaja menceritakan pengalaman yang sama, mereka sempat berseloroh serta bersimpati dengan keadaan pengantin perempuan berkenaan.


[VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis [VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis [VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis

Sumber: TikTok @fatinaimie part 1 & part 2

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Sakan Ikut Trend TikTok, Pengantin Lelaki Buat Bini Tergolek Lucu Habis

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram