Uncategorised

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

Memasak bukanlah lagi perkara mustahil kerana telah banyak video ataupun resepi hanya boleh dicari dihujung jari. Bukan sahaja wanita malah lelaki juga lebih hebat memasak sekarang. Baru-baru ini, tular sebuah video yang dimuatnaik oleh Azfar Herisyam. Kretivitinya dalam perkongsian ilmu masakan ini bermula sejak 8 bulan yang lepas dan dia sendiri tidak menyangka video yang pada asalnya hanya untuk suka-suka telah menjadi perhatian ramai.

BACA:[VIDEO] Azza Macam Rosnah Mat Aris Parodi Pening P0ligami Lawak Habis!

Terbaru, Azfar memberi cara mudah untuk menghasilkan puding kastard. Roti lebih yang dah nak ‘expired’ boleh digunakan untuk membuat puding.

Mudah je cara dia buat

View this post on Instagram

[EPISODE 7] PUDING ROTI BERKUAH KASTARD 🍮🥧 . Bahan Bahan nya – Roti – 3 cawan susu (low fat) – 4 biji telur ayam, bukan telur manusia – 4 sudu besar gula pasir. – 1 sudu teh Esen Vanila – Majerin disapukan ke dalam bekas . – 3 cawan susu (low fat) – 4 sudu besar gula. – 1 sudu teh Esen Vanila. – 3 sudu besar tepung Kastard . Resepi ni senang je, tak perlu susah2 , rasa lapar or ada roti lebih sebelum expired haaa elok lah buat kan. Btw its up to you kalau nak kukus pun boleh but bakar lagi sedap ! Selamat Mencuba !! jangan malas je cb . #SayaMemasakAndaMenontonSayaMakanAndaTerliur #AzfarMasak #MakanMakan #CookingShow #Cooking #Masak #Pudding #BreadPudding

A post shared by Azfar Herisyam (@azfarheri) on

 

Video tersebut ternyata mendapat perkongsian ramai, malah ada yang telah mencubanya. Tetapi apa yang lebih menarik ialah, walaupun video masak tapi mampu membuat ramai g3li hati dengan gelagat pemuda tersebut.

Rancangan masak ke hiburan

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

kesian roti kena cerai talak tiga

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

Saya makan anda terliur

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

Sumber:IG azfarheri

Tidak mahu terlepas cerita viral & trending? Jom sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Kreativiti Video Tutorial Puding Kastard Buat Ramai Pecah Perut Ketawa

Youtube

Facebook

Telegram