Artis

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Baru-baru ini Nabil Ahmad muncul dengan single terbarunya Pening ciptaan DJ Fuzz Dan WARIS dilancarkan pada 23 Januari lalu yang mendapat tontonan lebih 1 juta setakat ini. Meskipun dia pernah dikecam ramai untuk pembikinan lagu sulungnya itu, namun Nabil membuktikan yang dia juga setaraf penyanyi yang lain kerana langsung tidak menggunakan sistem autotune pada pembikinan lagu tersebut. Memandangkan dia juga adalah hos rancangan sensasi MeleTop, maka lagunya itu turut tidak terlepas untuk dijadikan parodi!

BACA:[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Video kali ini menampilkan Jihan Muse, Bell Ngasri, Azza Zawari (Elite) dan beberapa perlakon tambahan. Dalam video tersebut Bell Ngasri ‘Pening’ apabila kantoi bermadu oleh isteri-isterinya.. Parodi Meletop adalah siaran selingan untuk rancangan Meletop.

Advertisement

Muka Azza pelik Bell Ngasri nak belanja

Advertisement

Muka pun dah kelakar…hehe

Kenapa awak panggil baby eh? Tu suami saya..

Advertisement

Parodi ‘Pening’ – Jihan Muse, Bell Ngasri, Azza

Walaupun pendek serta cerita yang lebih ringkas, parodi tersebut mendapat komen yang positif dari pengikut.

Advertisement

Tak pernah tak lawak!

Azza tak ubah macam Rosnah Mat Aris..

Advertisement

Kenapa 3 setengah? Sebab terlebih muatan…

Advertisement

Sumber: YouTube MeleTOP 

Advertisement

Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram