Artis

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Sharing is caring!

Baru-baru ini Nabil Ahmad muncul dengan single terbarunya Pening ciptaan DJ Fuzz Dan WARIS dilancarkan pada 23 Januari lalu yang mendapat tontonan lebih 1 juta setakat ini. Meskipun dia pernah dikecam ramai untuk pembikinan lagu sulungnya itu, namun Nabil membuktikan yang dia juga setaraf penyanyi yang lain kerana langsung tidak menggunakan sistem autotune pada pembikinan lagu tersebut. Memandangkan dia juga adalah hos rancangan sensasi MeleTop, maka lagunya itu turut tidak terlepas untuk dijadikan parodi!

BACA:[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Video kali ini menampilkan Jihan Muse, Bell Ngasri, Azza Zawari (Elite) dan beberapa perlakon tambahan. Dalam video tersebut Bell Ngasri ‘Pening’ apabila kantoi bermadu oleh isteri-isterinya.. Parodi Meletop adalah siaran selingan untuk rancangan Meletop.

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Muka Azza pelik Bell Ngasri nak belanja

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!


Muka pun dah kelakar…hehe

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Kenapa awak panggil baby eh? Tu suami saya..

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Parodi ‘Pening’ – Jihan Muse, Bell Ngasri, Azza

Walaupun pendek serta cerita yang lebih ringkas, parodi tersebut mendapat komen yang positif dari pengikut.

Tak pernah tak lawak!


[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Azza tak ubah macam Rosnah Mat Aris..

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Kenapa 3 setengah? Sebab terlebih muatan…

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Sumber: YouTube MeleTOP 


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] “Azza Macam Rosnah Mat Aris” – Parodi ‘Pening P0ligami’ Lawak Habis!

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram