Viral

[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

Sharing is caring!

Atas sebab hasad dengki dengan rezeki yang diterima insan lain, sesetengah orang tergamak melakukan perbuatan khurafat demi memuaskan hati sendiri. Walaupun terang-terang berdosa besar dalam agama Islam, masih ada yang percaya dengan syaitan dan iblis demi memusnahkan hidup musuh mereka sehingga ke tahap meragut nyawa. Meskipun sukar dipercayai, demikianlah tragedi yang menimpa ibu kepada seorang gadis ini.

BACA : Hampir Terbaca Sihir Mantera Di Komen IG, Nasib Baik Isteri Dapat Detect Awal


2, 3 hari sebelum pergi mak dah buat hal

Menurutnya, kejadian mistik seperti itu adalah yang kali pertama disaksikan depan mata sendiri. Demi mengubati masalah misteri yang dialami ibunya, mereka semua nekad mendapatkan rawatan sehingga sanggup memandu ke negeri Johor. Lebih menakutkan, begitu banyak kejadian aneh yang menimpa mereka bermula daripada kemunculan anak kecil melintasi jalan sehinggalah kerosakan tayar kereta. Apabila selamat sampai ke tempat berubat, pakar rawatan segera memasukkan kaki ibunya ke dalam sehelai plastik.

[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi [VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

Memang kami satu keluarga terkejut

Ternyata apa yang keluar daripada kaki wanita berkenaan sungguh mengejutkan mereka sekeluarga. Tidak cukup dengan abu dan serbuk besi, mereka turut menemukan beberapa batang paku berkarat dan tulang manusia daripada bungkusan lusuh tersebut. Apabila dijelaskan, rupanya ibunya sudah terkena santau angin yang dihantar seseorang.


[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

Dia duduk dalam badan mak dah 2 tahun

Dalam pada itu, gadis ini mendedahkan ibunya mengalami benda misteri itu sejak dinaikkan pangkat beberapa tahun lalu. Bermula dengan muntah-muntah biasa, siapa menduga dia rupanya sudah terkena buatan orang sehingga menjejaskan sistem dalaman badan. Meskipun doktor mengesahkan dia sudah sembuh daripada masalah kesihatan, namun keadaan itu semakin melarat teruk. Enggan menuduh sesiapa, namun kesan kepada santau misteri itu turut menganggu ahli keluarga lain.

[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi [VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi [VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi [VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi [VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

Sumber : Twitter xxxoshAuni


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Dapat Santau Angin Lepas Dinaikkan Pangkat, Bila Berubat Ini Yang Jadi

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram