‘Kantoi’ Pasang 2 Isteri, Ashraf MusIim Mohon Amar Asyraf ‘Berguru’ Dengannya

Baru-baru ini kecoh tentang rahsia rumah tangga pelakon Amar Asyraf yang dikatakan sudah memiliki dua orang isteri dan hampir berkahwin lagi buat kali ketiga. Isu itu semakin hangat apabila isteri kedua Amar mengeluarkan kenyataan tentang hubungan mereka yang selama ini tersimpan rapi. Malah isteri pertamanya iaitu Arna Salleh turut menceritakan hal sebenar di sebalik rumah tangga mereka.

BACA : “Saya Rasa Tertipu Lepas Tahu Amar Asyraf Dah Pasang 2 Isteri” – Pelakon Baru

Advertisement

Tak salah rahsiakan perkahwinan kedua, kena hebahkan supaya..

Terpanggil akan isu tersebut, seorang pelakon iaitu Ashraf MusIim juga berpoligami tampil mengulas dengan lebih lanjut mengenai perkara itu menerusi perkongsiannya bersama portal mStar. Menurut Ashraf, dia berpendapat bahawa tidak menjadi kesalahan sekiranya Amar mahu merahsiakan perkahwinan keduanya. Namun, aktor tersebut perlu menghebahkannya supaya tidak timbul fitnah memandangkan dia merupakan seorang selebriti.

Advertisement

Patut Amar kena jumpa saya, kalau rasa-rasa tak mampu..

Tambah pelakon berusia 38 tahun ini, seorang lelaki bergelar suami berhak untuk menjalani kehidupan berpoligami jika dia mampu untuk menggalas tanggungjawab dan amanah yang diberikan. Jelasnya lagi, Amar perlu berjumpa dengannya untuk mendapatkan nasihat sebelum membuat keputusan sedemikian. Malah Ashraf turut memberitahu bahawa sekiranya seseorang itu tidak mampu untuk berlaku adil supaya tidak meneruskannya agar tiada masalah timbul kelak.

Advertisement

Sumber : mStar

Advertisement

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Advertisement