Utama Berita Semasa Ditemui Tertangkup Tak Bernyawa Di Rumah, Rupanya Guru Ini Ada Masalah Jantung

Ditemui Tertangkup Tak Bernyawa Di Rumah, Rupanya Guru Ini Ada Masalah Jantung

Semalam, tular berita seorang guru bernama Fauziah Yop yang ditemui tidak bernyawa dalam bilik rumahnya dengan posisi badan di atas katil dan kakinya pula di bawah. Kejadian itu berlaku kira-kira jam 1.30 petang apabila jas4d Allahyarhamah ditemui oleh anak perempuan bongsu yang baru pulang dari sekolah bersama bapanya. Malah kejadian terbabit dipercayai ada kaitan dengan insiden r0mpakan.

BACA : Pernah Obese & Muntahkan Makanan, Haze Akui Ada Masalah Kekalkan Berat Badan

Rumah berselerak & laci terbuka seperti digeledah

Spekulasi itu semakin hangat diperkatakan ramai apabila keadaan rumahnya kelihatan berselerak dan ada laci terbuka seolah-olah digeledah oleh individu tidak dikenali seperti yang diperjelaskan oleh seorang peniaga berdekatan. Namun, jas4d Fauziah telah dibawa ke pusat perubatan untuk membuat siasatan lanjut.

Kredit Foto : Metro

Alami kegagalan arteri pada jantung

Menerusi laporan terbaru Harian Metro, kejadian yang berlaku petang semalam tidak membabitkan sebarang unsur jen4yah. Menurut Datuk Zainuddin Yaacob juga merupakan Ketua PoIis Kedah, hasil siasatan yang dilakukan di HospitaI SuItanah Bahiyah (HSB) mendapati bahawa punca Allahyarhamah ditemui dengan keadaan sedemikian adalah disebabkan ‘C0r0nary Atherosclerosis’ ataupun kegagalan arteri pada jantung. Jelas beliau lagi, tiada kesan lain pada tubvh Allahyarhamah Fauziah.
Salam takziah, moga ditempatkan bersama hamba-Nya yang soleh

Sejurus mengetahui akan perkara itu, para netizen membanjiri ruang komen di FB Harian Metro dengan ucapan takziah. Tidak kurang juga mereka yang berpendapat bahawa rumahnya berselerak dek kerana mahu mencari ubat-ubatan.

Sumber : Harian Metro

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI