Artis

[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat
Rasaflix

Sharing is caring!

Sebut sahaja nama Sissy Imann, pasti ramai yang mengenali figura terkenal ini. Perwatakan bekas peserta program realiti ‘Big Stage Musim’ ini sering dilihat selamba sehingga membuatkannya sering menjadi tumpuan peminat terutamanya di media sosial Instagram.

BACA: Zara Zya Tolak Job Berlakon Watak Free Hair, Dah Jual Baju Lama & Kini Berhijab

Terima panggilan daripada peminat…teruja betul nampak akak ni

Baru-baru ini, Sissy Imann telah memuat naik sebuah video ketika menghadiri rancangan ‘Malaysia Hari Ini’. Menerusi segmen khas, dia bersama dua hos lagi telah menerima satu panggilan daripada seorang peminat yang dikenali sebagai Jamaliah Mohamad yang berasal dari Taiping, Perak. Bahkan individu tersebut berasa seronok kerana dapat berborak dengannya.


[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

Beralih jantina kak? Tersilap sangka, ingatkan Zizi Kirana tadi

Namun apa yang mula mencuit hati adalah tatkala mendengar soalan daripada wanita tersebut. Bukan sahaja tersalah penggunaan istilah semasa bertanya, malah individu berkenaan turut menyangka figura terkenal itu ialah Zizi Kirana. Meskipun tersilap identiti penyanyi, tetapi Sissy Imann tetap menghargai usaha pemanggil tersebut.

Akak tu ada effort nak tunjuk dia punya excited…pengacara pun sangat profesional

Sissy Imann juga turut memuji sikap wanita berkenaan yang masih bercakap baik tentang artis lain walaupun tersilap orang. Klip video kurang seminit itu telah meraih lebih 12 ribu jumlah tontonan di Instagramnya. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat confident pemanggil berkenaan. [VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat


[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

Sumber: Instagram sissyimann


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Tersasul Sebut Nama, Lawak Habis Tengok Sissy Imann Layan Ragam Peminat

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram