Utama Berita Semasa "Video Tu Cuma Separuh.." - Isteri Penampar Tampil Dedah Kisah Sebenar!

“Video Tu Cuma Separuh..” – Isteri Penampar Tampil Dedah Kisah Sebenar!

Sejak tularnya video tentang seorang penunggang motosikal yang telah menampar seorang pemandu wanita di laman media sosial pada semalam, ramai netizen telah menyalahkan lelaki berkenaan. Terbaru, isteri kepada lelaki yang terlibat dalam video berkenaan telah mendedahkan kejadian sebenar ketika situasi terbabit berlaku, menerusi satu pendedahannya kepada sebuah portal hiburan baru-baru ini.

BACA: Insiden Lempang Wanita Di Tengah Jalan, Isteri Suspek Buat Permohonan Maaf
Menurut Faridah, 38 insiden berkenaan sebenarnya tercetus apabila pemandu wanita itu mengeluarkan kata-kata yang berbaur provokasi selepas motosikal suaminya hampir bertembung dengan kereta Honda Civic yang dibawa.

Bagaimanapun, dia tetap menyatakan yang tindakan susulan dibuat oleh suaminya itu sebagai satu kesalahan. Cuma perkara ini perlu diterangkan agar orang ramai mengetahui kisah sebenar dan tidak mengecam mereka sekeluarga.

Dia tukar lorong tapi tak bagi signal…suami hampir terbab4s
Wanita itu tak minta maaf…membalas “kaulah b*doh, kaulah giIa”
Mengenai sifat suaminya yang panas baran pula, Faridah mengakui perkara tersebut namun dia tidak pernah sekali pun ‘naik tangan’ kepada mana-mana ahli keluarganya sejak 15 tahun mendirikan rumahtangga bersama.
Dia memang baran…tapi dia juga suami & bapa penyayang
Di samping itu, dia juga menidakkan dakwaan bahawa suaminya mempunyai 5 rekod jen4yah lampau kerana itu adalah rekod bekas pemilik motosikal mereka.

P0lis sendiri mengesahkan…suami saya bersih
Dia cuma berharap agar pihak berkuasa dapat menyelesaikan isu ini dengan adil, selain dijadikan pengajaran yang berharga buat suaminya itu.

Sumber: MStar
Artikel Popular