Gaya Hidup Inspirasi

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

“Kalau dah berbakat muka buruk pun boleh jadi lawa”, kebiasannya begitulah kehebatan Makeup Artist yang mampu mengubah wajah seseorang sehingga membuat ramai yang terpukau. Viral di Twitter MUA Danialzain, video yang dimuatnaik baru-baru ini mendapat pujian ramai dari netizen. Menurut Danial, kakaknya Effa Azura Mat Zain seorang pengawal keselamatan berambut pendek dan agak kasar ingin sekali merubah penampilan sediada kerana sering menjadi bahan ketawa rakan-rakan.

BACA: Hilang 10KG Cuma Sebulan? Pemuda Ini Kongsi Tips Berkesan Tampil ‘Slim’!

Advertisement

Tiba-tiba dia nak start pakai tudung dan mula belajar makeup sebab naik pangkat..

Tak yakin dengan diri lebih lagi bila ramai yang herdik dan kutuk bentuk badan

Advertisement

Advertisement

Video Makeup Sis Effa

Advertisement

Posting ini telah mendapat lebih 9ribu lebih retweet dan 13.2ribu like. Rata-rata pengikut banyak memberi kata-kata positif dan semangat kepada Sis Effa serta Danialzain.

Ok tak cukup likes dah nak tekan

Advertisement

Comelnye alamak sampai jerit2 hentak2 kaki laa tgk sis ni.

Terus muka macam Siti Saerah

Advertisement

Dalam kenyataan dia turut menyatakan bakat yang dimiliki diasah selepas belajar dengan seorang sifu, Asyraf Sulaiman.

Hanya buat kesan khas  semasa bekerja sebagai penari di Sunway LagoonIbu saudara tidak gemar dengan bidang ini…tapi sekarang beri reaksi positif

Advertisement

SUMBER: mstar, Twitter,IG danialzainnn

Advertisement

Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram