Gaya Hidup Inspirasi

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Sharing is caring!

“Kalau dah berbakat muka buruk pun boleh jadi lawa”, kebiasannya begitulah kehebatan Makeup Artist yang mampu mengubah wajah seseorang sehingga membuat ramai yang terpukau. Viral di Twitter MUA Danialzain, video yang dimuatnaik baru-baru ini mendapat pujian ramai dari netizen. Menurut Danial, kakaknya Effa Azura Mat Zain seorang pengawal keselamatan berambut pendek dan agak kasar ingin sekali merubah penampilan sediada kerana sering menjadi bahan ketawa rakan-rakan.

BACA: Hilang 10KG Cuma Sebulan? Pemuda Ini Kongsi Tips Berkesan Tampil ‘Slim’!

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Tiba-tiba dia nak start pakai tudung dan mula belajar makeup sebab naik pangkat..

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Tak yakin dengan diri lebih lagi bila ramai yang herdik dan kutuk bentuk badan

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Video Makeup Sis Effa

Posting ini telah mendapat lebih 9ribu lebih retweet dan 13.2ribu like. Rata-rata pengikut banyak memberi kata-kata positif dan semangat kepada Sis Effa serta Danialzain.

Ok tak cukup likes dah nak tekan

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Comelnye alamak sampai jerit2 hentak2 kaki laa tgk sis ni.

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Terus muka macam Siti Saerah

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Dalam kenyataan dia turut menyatakan bakat yang dimiliki diasah selepas belajar dengan seorang sifu, Asyraf Sulaiman.

Hanya buat kesan khas  semasa bekerja sebagai penari di Sunway Lagoon[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!Ibu saudara tidak gemar dengan bidang ini…tapi sekarang beri reaksi positif

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

SUMBER: mstar, Twitter,IG danialzainnn

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] ‘The Power Of Makeup’ – Transformasi Wajah T0mb0y Ini Amat Mengagumkan!

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram