Viral

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak dinafikan, bergelar raja sehari bukanlah satu hal yang mudah lebih-lebih lagi nak memikirkan soal kelancaran majlis dari segi kehadiran tetamu, dress up, jumlah makanan, pelamin dan pelbagai lagi. Disebabkan kesibukan itu, mempelai akan menjadi terlalu penat dan pastinya tidak sabar hendak berehat apabila majlis tamat nanti. Namun, lain pula yang terjadi bagi seorang pengantin perempuan ini.

BACA: [VIDEO] Wanita Kongsi Moment Masa Kahwin, Wajah Iras Siti Saleha Raih Perhatian

Sepupu paling rapat selamat bernikah…keluar awal pagi nak siapkan pengantin

Menerusi perkongsian di aplikasi TikTok, Puan Nasuha Jali telah memaparkan perjalanannya dari awal pagi bagi menyiapkan sepupu yang menanti detik bahagia. Wanita berkenaan juga sempat meluahkan rasa sebak ketika melihat suami isteri tersebut disatukan.

@nasuhajali

Dari kecik main sma2, skrg masing2 dh selamat jadi Istri org dh. Happy+Sebak😭.. Moga bhgia dunia&akhirat aamin #kahwin #akadnikah #happyforyou

♬ original sound – 👑Shahid Iqbal👑

Terus pengsan lepas photoshoot…siapa pernah jadi pengantin tau rasa macam mana

Namun siapa sangka di sebalik kemeriahan itu, Puan Nasuha berkongsi satu lagi video yang menunjukkan raja sehari serta pengapit akhirnya ‘barai’ dek kerana terlampau letih. Lebih melucukan, suaminya sendiri sambil memandu kelihatan gigih menahan mata walaupun kepenatan.


@nasuhajali

Msim2 knduri ni msti rmai tgh rs mcm ni,Kesian tgk letih sguh nsib da drive leh lena🤣#Pengantin #Darahmanis #akadnikah #bertandang #majlisperkahwinan

♬ Cute Emoji Song (pls like original video thanku) – Tik Toker

Penatlah, dulu pun outdoor depan rumah je…jadi pengapit pun pengsan, sekali jadi pengantin double letihnya

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat sepupu sepapat tersebut. Bukan sahaja memuji kecomelan pengantin, mereka sempat meluahkan pengalaman masing-masing yang mengalami situasi sama. Secara keseluruhannya, video berdurasi 34 saat ini telah meraih lebih 200 ribu tontonan.

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri

Sumber: TikTok @nasuhajali part 1 & part 2

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] “Pengapit Pun Penat Tau” – Pengantin Baru Barai Lepas Seharian Kenduri

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram