[VIDEO] Janna Nick Tergolek Live, Kaki Terpelecok Depan Pelakon Kampung People

Insiden terjatuh sewaktu mengadakan persembahan atau mengendalikan sebuah program bukanlah perkara baru. Namun tak dinafikan bahawa kejadian seperti itu sememangnya boleh memberikan mimpi buruk kepada selebriti yang terlibat. Bayangkan insiden tersebut berlaku sewaktu ditonton secara langsung oleh ramai penonton di rumah termasuklah tetamu dan krew di studio. Itulah kejadian yang berlaku terhadap pengacara Melodi, Janna Nick sewaktu bertugas bersama Awal Ashaari sebentar tadi.

BACA: Kerap Kongsi Foto Mesra, Janna Akui Bercinta Dengan Lelaki Mixed Switzerland

Advertisement
View this post on Instagram

Makcik Bawang & Pakcik Bawang setiap hari ahad anda ! @meloditv3 ❤️ @awalashaari

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Advertisement

Melodi dimeriahkan dengan pelakon Kampung People

Dalam segmen pertama bagi tahun 2020, rancangan hiburan sensasi ini telah mengundang barisan pelakon drama bersiri yang kian hangat diperkatakan iaitu ‘Kampung People’. Di samping bergelak tawa, Elly Mazlein, Riena Diana, Hun Haqeem dan Kamarul Eqif turut berkongsi pengalaman menarik sepanjang penggambaran serta mengulas tentang watak ‘Jekfer’ yang dikecam sekitar minggu lepas.

Advertisement

Advertisement

Janna Nick tergolek masa nak pergi dekat ‘Yummy’

Walau bagaimanapun, kejadian tidak diduga berlaku ketika Janna sedang berjalan menuju ke arah pelakon cilik yang turut terkenal dengan nama panggilan ‘Yummy’. Selebriti wanita itu telah jatuh tergolek di bahagian belakang set namun segera dibantu oleh kesemua tetamu yang menyaksikannya. Dalam pada itu, beberapa netizen di laman Twitter turut mengaitkannya sebagai karma gara-gara ‘terbahan’ Elly Mazlein sebelum itu.

Set studio baru…tak biasa lagi

Advertisement

Kejadian itu turut mendapat perhatian para peminat di Instagram apabila ramai bertanyakan tentang keadaan kakinya selepas program TV tersebut selesai. Menurut pelakon serta penyanyi berusia 25 tahun ini, kecederaan kakinya tidak begitu serius dan sudah mendapat rawatan yang sepatutnya. Malah Janna Nick turut mengakui bahawa dia terpelecok kerana tak biasa bergerak di set studio Melodi yang baru lagi.

Advertisement

Sumber: IG jannanick, Twitter schasprouse & AkeemSharyzal

Advertisement
Advertisement