Utama Artis "Tak Sangka Inilah Wajah Isteri Saya" - Wish Birthday Hairul Buat Hanis...

“Tak Sangka Inilah Wajah Isteri Saya” – Wish Birthday Hairul Buat Hanis Sweet!

Nama couple selebriti terkenal Hairul Azreen dan Hanis Zalikha tidak asing lagi dalam dunia hiburan ini. Apa saja yang dikongsikan mereka di laman media sosial masing-masing pasti mencuri perhatian ramai. Ditambah pula mereka kini sudah memiliki 2 orang cahaya mata iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Terbaru, Hairul telah berkongsi beberapa foto isterinya di Instagram.

BACA : Keakraban Hairul Dengan Bapa Anak Bikin Sebak, Tapi Foto Last Jadi Perhatian!

Happy birthday to my wife

Perkongsian foto-foto tersebut adalah sempena hari lahir Hanis yang ke-29 tahun. Hairul juga tidak ketinggalan untuk berkongsi ucapan yang panjang buat isteri tersayangnya itu.

Hairul memberitahu bahawa dia tidak sangka bahawa Hanis akan menjadi isterinya dari mereka berkawan, bercinta, bertunang sehinggalah memiliki cahaya mata yang comel.
Tak pernah pun terfikir dapat isteri secantik ayang..

Tambah aktor itu lagi, mereka akan bersembang pada setiap malam seperti zaman bercinta meskipun usia perkahwinannya sudah mencapai 5 tahun. Dalam perbincangan itu juga, mereka akan sentiasa memperbetulkan kesilapan masing-masing.

I tahu la I yang paling manja selalu mengadu pasal sh00ting dan ayang setia mendengar pastu bagi pendapat.

Hairul turut berterima kasih kepada isterinya itu kerana menjadi ibu kepada anak-anak mereka dan mendoakan agar Hanis panjang umur serta diberi rezeki untuk sama-sama membawa keluarga kecil ini ke syurga.

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel Popular