Viral Artis

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’
Rasaflix

Sharing is caring!

Pada awal bulan lalu, pelakon Emma Maembong atau nama penuhnya Fatimah Rohani Binti Ismail nyata mengejutkan para peminatnya apabila dikatakan sudah selamat melahirkan bayi lelaki. Meskipun keluarga kecilnya sudah lengkap, selebriti berkenaan serta suaminya iaitu Muhammad Shazli Azhar belum mendedahkan nama bayi sulung mereka.

BACA: [VIDEO] Kerap Lapar Jam 3 Pagi, Suami Emma Maembong Siap-Siap Belikan Makanan

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Buat photoshoot bayi buat pertama kali, mata bulat warna kelabu memang comel habis…

Menerusi Instagram baru-baru ini, Emma mendedahkan beberapa foto anak sulungnya selepas melakukan baby photoshoot buat pertama kalinya. Dibalut kemas dengan kain putih dan mengenakan topi berbulu yang mempunyai bentuk seakan telinga teddy bear, bayi lelaki selebriti berusia 28 tahun berkenaan nyata menarik perhatian ramai. Tidak cukup dengan itu, matanya pula kelihatan sangat bulat dan berwarna seakan-akan kelabu.


Handsome sangat ni, tak perlu pakai filter pun… dah macam anak patung pulak anak Emma ni..

Selain para netizen, rakan-rakan artis juga membanjiri ruangan komen dengan memuji kecomelan wajah anak pelakon drama ‘Isteri Separuh Masa’ tersebut lebih-lebih lagi terhadap warna matanya. Selain itu, mereka juga ada yang membandingkan anak kecil berkenaan dengan patung mainan. Di samping itu, segelintir mereka sempat berseloroh bayi berkenaan tidak perlu menggunakan sebarang filter untuk mengambil gambar.

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’


Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Sumber: IG Emma Maembong, eslovestory

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Persis Anak Patung, Photoshoot Pertama Baby Emma Maembong Buat Ramai ‘Melting’

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram