Viral Artis

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai
Rasaflix

Sharing is caring!

Umum mengetahui pelakon Sharnaaz Ahmad telah dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Jebat Jayden. Walaupun jodohnya dengan kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila tidak berpanjangan, hubungan mereka berdua tetap akrab malah bergilir-gilir menjaga si kecil. Aktor berbadan ‘sado’ ini juga kerap berkongsi video telatah anaknya kepada orang ramai.


BACA : Sampai RM17 Macam Mana Kira.. -Sharnaaz Ahmad Terkejut Caj Delivery Melambung

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

Lepas tu terus senyum macam tak bersalah…ikut perangai siapa pun tak tau

Melalui posting Sharnaaz Ahmad di Instagram, dilihat si kecil ini mencangkung sambil memandang ke arah lantai. Pelakon ini sempat mengucapkan selamat pagi kepada anaknya itu sebelum satu bunyi aneh muncul. Kanak-kanak  yang berusia 2 tahun setengah itu dilihat tersengih-sengih selepas membuang angin sambil diketawakan oleh bapanya. Di samping itu, pelakon drama ‘Bukan Kerana Aku Tak Cinta’ ini juga sempat menyakat Noor Nabila di bahagian kapsyen video berkenaan.

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

 

Morning wish Sharnaaz dibalas dengan bunyi aneh…Jebat ni memang comel sungguh la

Video yang berdurasi 42 saat itu telah meraih lebih 200 ribu tontonan di Instagram. Selain daripada rakan artis, rata-rata netizen turut terhibur dengan ragam spontan Jebat Jayden saat membuang angin. Bukan sahaja memuji kecomelan kanak-kanak ini malah, mereka turut berseloroh di ruangan komen dengan cara si cilik itu membalas morning wish ayahnya.


[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai


Sumber : Instagram Sharnaaz Ahmad

 

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Lepas ‘Melabur’ Terus Sengih, Aksi Jebat Jayden Mencuit Hati Ramai

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram