Viral

Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu

Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu
Rasaflix

Sharing is caring!

Sudah menghampiri kemuncak akhir, drama ‘Adellea Sofea’ nampaknya semakin rancak dengan jalan ceritanya yang penuh konflik. Di saat Sofea sudah berjaya menerima kenyataan bahawa Fir adalah seorang penagih, rumah tangga mereka juga kembali bahagia seperti awal episod dahulu. Namun malangnya, mereka kembali teruji apabila Suzie dan Ikram menjalankan agenda jahat untuk memecahkan hubungan suami isteri antara Fir dan Sofea.

BACA : Sofea Digelar Bodoh Sebab Naif Pasal Leher Merah Rupanya Ada Isi Tersirat

The acting level here was 100%…

Salah satu babak di mana Fir dan Sofea bertekak teruk dalam rumah mereka nyatanya menaikkan bulu roma penonton. Adegan itu berlaku apabila Sofea terkejut besar selepas Suzie menyerahkan sekeping gambar scan bayi yang didakwa anak Fir bersamanya. Tanpa berfikir panjang, Sofea menerima bulat-bulat hal berkenaan sebelum pulang untuk mendapatkan penjelasan. Namun bukan penyelesaian yang dapat diraih mereka, sebaliknya Sofea terus ‘naik hantu’ sehingga Fir segera melangkah keluar dari rumah mereka.

Perempuan sifatnya pemarah, lelaki malas besarkan isu


Dalam pada itu, babak ini juga sebenarnya menyingkap satu perspektif mengenai lumrah personaliti perempuan vs lelaki. Hal itu dikongsikan menerusi Twitter seorang individu bernama Miza dan kenyataanya itu berjaya meraih lebih 15,000 jumlah retweet daripada netizen. 

Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu

Lelaki kalau marah dia pergi tenangkan diri…

Melihat semula pertelingkahan lidah antara Fir dan Sofea, ini membuktikan bahawa sifat wanita itu suka bertindak menggunakan emosi manakala lelaki pula enggan mengeruhkan lagi keadaan. Selepas membaca kata-kata berkenaan, netizen juga tidak ketinggalan berkongsikan pendapat mereka sendiri di ruangan komen.

Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu

Sumber : Twitter Mira dan Miza

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Perempuan Sifatnya Selalu Marah & Overthinking, Lelaki Pula Malas Besarkan Isu

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram