Utama Berita Semasa Pelik Jumpa Selipar Budak Dalam Kereta, Rupanya Selipar Sendiri Yang Mengecut

Pelik Jumpa Selipar Budak Dalam Kereta, Rupanya Selipar Sendiri Yang Mengecut

Cuaca sekarang tidak menentu. Buktinya, beberapa negara sedang dilanda musim panas yang berpanjangan. Kadang-kadang, cuaca yang panas itu juga boleh mempengaruhi hari-hari kita. Lain pula ceritanya dengan seorang gadis di Twitter ini, dia mengalami senario yang melucukan apabila dia menjumpai sepasang selipar kecil di dalam keretanya. Peliknya, kemunculan selipar itu dikatakan ada sangkut-paut dengan cuaca yang panas di tempatnya. 

BACA: [VIDEO] Isteri Prank Make Up Tebal Mahu Buka Tudung, Reaksi Suami Lucu Habis!

Korang nak tahu apa jadi kat aku harini? bila masuk kereta, aku terjumpa satu selipar kecil ni dekat tempat duduk. ingatkan selipar budak manalah yang dah masuk dalam kereta ni. Jadi aku tengoklah selipar tu & rupanya size 9. Matahari dah kecutkan selipar aku!

Seorang pengguna Twitter yang menggunakan nama akaun @Autumn_Kamrie mendedahkan dia pada mulanya tidak mengenali selipar itu. Namun selepas melihat size pada selipar tersebut, dia baru sedar yang selipar itu telah mengecil persis selipar kanak-kanak. 




Menurutnya, perkara itu terjadi dipercayai berpunca daripada keadaan panas yang melampau di dalam kereta tersebut sehinggakan selipar kesayangannya itu boleh mengecut.

Saya rasa benda yang sama..

Perkara itu telah menimbulkan kelucuan oleh para pengguna di laman Twitter. Dalam masa yang sama, netizen turut berkongsi pengalaman selipar mereka mengecut gara-gara musim panas. Posting berkenaan telah mendapat lebih 178 ribu retweets dan lebih 790 ribu likes setakat ini. 

Pernah terjadi dekat teman lelaki

Sejujurnya, ia untuk yang terbaik

Sumber: Era & Twitter Autumn Kamrie




Artikel Popular