Utama Artis "Kesian Dekat Papa.."- Ziarah Kubvr Bapa, Pakaian Nia Ramadhani & Suami Dikecam

“Kesian Dekat Papa..”- Ziarah Kubvr Bapa, Pakaian Nia Ramadhani & Suami Dikecam

Suatu masa dahulu, pasti ramai yang ingat tentang sinetron Bawang Putih Bawang Merah kan? Selepas lebih 10 tahun berlalu, nampaknya para pelakonnya juga kelihatan sangat berbeza daripada zaman hangatnya drama bersiri yang sangat nostalgik tersebut. Antaranya adalah aktres Nia Ramadhani yang cukup terkenal dengan wajahnya yang sangat menawan, malah kini menjadi duta beberapa produk serta model ternama di Indonesia.

BACA: Malu Kan Imej Diana Danielle, Individu ‘Otak Kuning’ Ini Dikecam Ramai!
Namun begitu dia juga tidak mampu terlepas daripada kecaman para netizen di republik tersebut. Baru-baru ini, dia bersama ahli keluarga yang lain telah berkesempatan untuk melawat pusara arw4h bapanya, iaitu Prya Ramadhani.

Menerusi foto yang dikongsikan di Instagram miliknya, Nia mengenakan baju kemeja serta selendang hitam namun rambutnya dibiarkan terdedah. Selain itu suaminya pula, Ardi Bakrie cuma berbaju t-shirt putih dan berseluar pendek.

Assalamualaikum Papa..
Ternyata cara pemakaian mereka itu dilihat seperti tidak menghorm4ti kawasan tersebut dan mengundang rasa kurang senang dalam kalangan peminat dan netizen di luar sana.
Seharusnya ziarah pakailah yang sopan…

Pergi pusara ayah rambut terlihat, seluar pendek…kesian papanya
Sejak bila orang ziarah pakai seluar pendek? Kaya harta miskin akhlak!
Sumber: IG ramadhaniabakrie
Artikel Popular