Utama Artis Malu Kan Imej Diana Danielle, Individu 'Otak Kuning' Ini Dikecam Ramai!

Malu Kan Imej Diana Danielle, Individu ‘Otak Kuning’ Ini Dikecam Ramai!

Wanita mana sahaja yang tidak suka membeli-belah kan? Lebih-lebih lagi dengan kehadiran bulan Ramadhan dan Hari Raya yang bakal tiba tidak lama lagi, pastinya ada sahaja barang yang ingin dibeli atau digantikan dengan yang baru. Menerusi posting di Instagram miliknya, aktres menawan Diana Danielle ada berkongsi beberapa foto yang memaparkan ragam lucu ketika keluar shopping, iaitu dirinya dipenuhi dengan pelbagai jenis barangan.

BACA: “Jangan Cari Janda Pulak” -Orang Lain Yang Buat Hal, Orang Lain Kena Tempias




“Ayang ni tolong la angkat. I dah borong untuk 7 keturunan kita ni…”




Meskipun posting tersebut dipenuhi dengan pelbagai reaksi netizen yang terhibur dengan gelagatnya, namun terdapat satu komen daripada individu ini dilihat seperti mengaibkan Diana menerusi situasi yang dipaparkan dalam foto tersebut.




D*ggie style ke tu?

Ternyata komen itu diselar ramai netizen lain kerana sindiran itu sangat keterlaluan dan tidak beradab.




Publisiti murahan…dia ingat lawak kot

Tak malu ke tanya macam tu? Takde adab




Tak malu ke dengan family kau…agak2 la beradab sikit




Sumber: IG dianadanielleb

Artikel Popular