Viral

Jekfer Terkedu Dapat Pickupline Dari Lelaki, Tapi Ending Buat Ramai Tak Keruan

Meskipun pernah berlakon dalam banyak drama popular sebelum ini, namun ‘Kampung People’ seolah-olah menjadi tuah besar bagi aktor baru bernama Hun Haqeem. Menerusi drama bergenre lawak tersebut, pelakon kelahiran Kedah ini meraih populariti menggunung selepas memegang watak Jaafar/Jekfer. Pernah dikatakan mempunyai wajah kacak persis pelakon Thailanda, lesung pipit yang dimilikinya terus menjadi kegilaan ramai peminat khususnya orang wanita.

BACA : Daripada Pegawai Sampai Ke Pak Guard, Pekerja Bank Menggila Buat Video TikTok

Sempat bagi pickupline special pada Jekfer

Baru-baru ini di Intagram Hun juga, dia telah berkongsikan sebuah rakaman saat bergurau-senda dengan selebriti lelaki bernama Harris Annuar. Bagi yang rajin bermain media sosial, pastinya kalian tahu bahawa anak kepada pengusaha kosmetik (Kak Ton) ini banyak membuat video berkaitan pickupline sweet. Kali ini, dia tidak melepaskan peluang untuk memberikan sebuah pickupline istimewa khas untuk Hun.

Advertisement

Dah la Hun ni mudah terhibur

Meskipun hanya melibatkan pertukaran perkataan ‘kesiangan’ dan juga ‘kesayangan’, dialog berkenaan ternyata berjaya membuatkan Hun menjadi terkesima. Tambahan pula, pickupline itu kedengaran terlalu sweet untuk diucapkan kepada seorang lelaki. Habis sahaja soalan tersebut, pelakon kacak berkenaan terus berdekah sebelum tersenyum manis dengan gelagat ‘gila-gila’ rakannya itu.

Lesung pipit tu simpan boleh tak?

Mendapat hampir setengah juta tontonan sejak dikongsikan beberapa hari lalu, siapa menduga klip pendek itu membuatkan ramai terhibur. Menjengah ke ruangan komen juga, ratusan netizen wanita dilihat seolah terpukau dengan senyuman manis yang ditunjukkan oleh pelakon kacak berkenaan lebih-lebih lagi di hujung video.

Advertisement

Instagram : Instagram Hun Haqeem

Advertisement

Advertisement

Youtube

Facebook

Telegram