Utama Viral Gadis Sumbat 50 Pakaian & Kasut Dalam Satu Beg, Netizen Minta Bagi...

Gadis Sumbat 50 Pakaian & Kasut Dalam Satu Beg, Netizen Minta Bagi Tutorial

Sekiranya bercadang untuk pergi ke mana-mana, pastinya perkara yang difikirkan adalah berapa banyak pakaian yang ingin dibawa. Kita sebolehnya ingin mengangkut seberapa banyak barang untuk dibawa bersama. Maklumlah, tertinggal salah satu barang boleh merosakkan mood dan keterujaan kita. Namun, perkara ini mungkin dilihat agak sukar tetapi berjaya dibuktikan oleh seorang gadis ini gara-gara dia menyimpan barang yang banyak dalam satu beg sahaja. 

BACA: Gara2 Dikecam Bercuti Bersama Teman Lelaki, Gadis Tampil Jelas Situasi Sebenar

Gambar sekadar hiasan

Seorang gadis berusia 19 tahun ini telah memuat naik beberapa keping gambar dan video barang-barang yang siap dikemas untuk dibawa pulang ke kampus Universiti Winston-Salem State di utara Carolina. Menariknya, dia hanya membawa satu beg sahaja untuk dibawa bersama. 

Beri saya penganugerahan

Dalam posting berkenaan, gadis ini telah memuat naik dua keping gambar. Gambar pertama memaparkan timbunan lebih kurang 50 helai pakaian dan sembilan pasang kasut yang belum dikemas dan gambar seterusnya pula adalah gambar sebiji beg yang sudah siap disusun dengan semua pakaian dan kasut tersebut. 
Sebelum

Selepas

Tempat letak kasut

Entah macam mana cara gadis ini menyusun pakaiannya ke dalam beg tersebut pun tidak dapat dipastikan. Namun, perkara itu telah mendapat perhatian daripada warganet sehinggakan mereka memberikan pelbagai reaksi. Keseluruhannya, thread tersebut telah meraih lebih 19 ribu retweets dan lebih 76 ribu likes setakat ini. 
Minta video tutorial

Aku dua malam, dua puluh beg

 

Sumber: Twitter Liz. & Era

Artikel Popular