Viral Weird

Sumbat 50 Pakaian & Kasut Dalam Satu Beg, Netizen Minta Gadis Ini Kongsi Rahsia

Sekiranya bercadang untuk pergi ke mana-mana, pastinya perkara yang difikirkan adalah berapa banyak pakaian yang ingin dibawa. Kita sebolehnya ingin mengangkut seberapa banyak barang untuk dibawa bersama. Maklumlah, tertinggal salah satu barang boleh merosakkan mood dan keterujaan kita. Namun, perkara ini mungkin dilihat agak sukar tetapi berjaya dibuktikan oleh seorang gadis ini gara-gara dia menyimpan barang yang banyak dalam satu beg sahaja. 

BACA: Gara2 Dikecam Bercuti Bersama Teman Lelaki, Gadis Tampil Jelas Situasi Sebenar

Gambar sekadar hiasan

Seorang gadis berusia 19 tahun ini telah memuat naik beberapa keping gambar dan video barang-barang yang siap dikemas untuk dibawa pulang ke kampus Universiti Winston-Salem State di utara Carolina. Menariknya, dia hanya membawa satu beg sahaja untuk dibawa bersama. 

Advertisement

Beri saya penganugerahan

Dalam posting berkenaan, gadis ini telah memuat naik dua keping gambar. Gambar pertama memaparkan timbunan lebih kurang 50 helai pakaian dan sembilan pasang kasut yang belum dikemas dan gambar seterusnya pula adalah gambar sebiji beg yang sudah siap disusun dengan semua pakaian dan kasut tersebut. 

Advertisement

Sebelum

Berikut adalah gambar longgokan pakaian milik gadis tersebut sebelum diletakkan ke dalam beg.

Selepas

Advertisement

Ini pula adalah gambar selepas semua pakaian itu dimasukkan ke dalam beg. Dapat dilihat, hanya satu beg digunakan untuk menyimpan semua barangannya.

Tempat letak kasut

Advertisement

Sementara itu, dia turut menunjukkan ‘tempat rahsia’ dimana dia meletakkan semua kasut.

Minta video tutorial

Entah macam mana cara gadis ini menyusun pakaiannya ke dalam beg tersebut pun tidak dapat dipastikan. Namun, perkara itu telah mendapat perhatian daripada warganet sehinggakan mereka memberikan pelbagai reaksi. Keseluruhannya, thread tersebut telah meraih lebih 19 ribu retweets dan lebih 76 ribu likes setakat ini. 

Advertisement

Aku dua malam, dua puluh beg

Advertisement

 

Sumber: Twitter Liz. & Era

Advertisement
Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram