Cinta & Perhubungan Inspirasi Viral

[FOTO] Jumpa Jodoh Masa Kereta Rosak, Kisah Perkenalan Pengantin Ni Comel Habis

Kalau dulu, moment gambar perkahwinan selalunya akan dirakam dengan latar belakang suasana flora di taman atau laut di tepi pantai. Tapi sejak wujudnya pelbagai platform media sosial, bermacam-macam tema telah ditampilkan pengantin masa kini. Boleh dikatakan kesemuanya memang sangat kreatif dan menarik, termasuklah sepasang pengantin yang cantik bagai merpati dua sejoli ini.

BACA: Majlis Bertandang Simple Viral, Pengantin Berkurung Merah Buat Ramai Tertawan

Imbau detik pertemuan kali pertama

Mengambil pendekatan berbeza daripada pengantin lain, Herman Mdnor dan Nursyarafina Mohamad yang baru sahaja diijab kabulkan pada bulan ini mengabadikan kenangan perkahwinan mereka dengan throwback semula detik pertemuan pertama mereka. Menerusi posting yang dibuat di Facebook milik Nubli Kamarudin, jurugambar ini memuat naik kisah tersebut dalam bentuk kompilasi foto yang sangat sweet dan comel habis.

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Kalau GTR berhenti…lelaki tu tak ajak pun aku yang ajak dia kahwin

Siapa sangka bibit cinta mereka bermula dengan babak kereta rosak di tepi jalan saja kan? Ternyata foto kahwin berkonsepkan penceritaan yang diketengahkan oleh pengantin baru tersebut menjadi tumpuan hangat di laman Facebook dan memperoleh hampir 4 ribu perkongsian setakat ini. Selain memuji tema photoshoot tersebut, rata-rata netizen juga sempat berseloroh mengenai adegan kereta rosak berdasarkan perspektif masing-masing.

Advertisement

Advertisement

Sumber: FB Nubli Kamarudin

Advertisement
Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram