Utama Cinta & Perhubungan "Yang Penting Dah Halal"- PU Abu Tutup Mulut Netizen, Akui Bernikah Di...

“Yang Penting Dah Halal”- PU Abu Tutup Mulut Netizen, Akui Bernikah Di Siam?

Bulan lepas, hangat diperkatakan tentang kontr0versi yang melanda Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan selepas bekas isterinya meluahkan tentang berita pencer4ian oleh pendakwah selebriti berkenaan meskipun dia sedang sarat mengandung. Menurut status Ain Afini yang telah dipadam tempoh hari, bekas suaminya telah memilih untuk berpisah dan bersama dengan pihak ketiga selepas permintaannya untuk berp0ligami ditolak oleh Ain.

BACA: “Bangganya..” -Hebah Bagi RM10K Kepada Bekas Isteri, PU Abu Dikecam Teruk

Terbaru,  sebuah laporan portal hiburan mendedahkan bahawa PU Abu akhirnya telah pun bergelar seorang suami semula selepas bernikah dengan janda beranak satu yang dikenali sebagai Hana Azraa. Penjelasan tersebut dipercayai dikongsikan di laman Instastory miliknya pada awal pagi tadi sebelum dipadam beberapa minit kemudian.
Yang penting hubungan saya dah halal

Kredit foto: mStar

Penjelasan itu juga dilihat seperti telah mengesahkan sebuah maklumat daripada individu yang ternampak PU Abu bersama dengan seorang wanita, dipercayai Hana di Satun, Thailand pada tarikh yang disebutkan itu, iaitu 2 Mei 2019. Dalam status tersebut, dia juga mengingatkan orang ramai agar berhenti mengkritik lagi dirinya selepas ini.
Terdahulu, kedua-dua p4sangan tersebut dilihat seperti mengucapkan tanda syukur di laman IG masing-masing. Perkara itu turut memberi bayangan tentang hubungan baru mereka.

Officially…Alhamdulillah
Sewaktu kontroversi tersebut hangat, kedua-dua mereka sedang mengerjakan umrah bersama ahli keluarga yang lain pada pertengahan April lalu.

Serbuan wartawan MStar sewaktu PU Abu baru tiba ke KLIA
Sumber: mStar

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI