Hiburan

[VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur

[VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur
Rasaflix

Sharing is caring!

Kalau kita lihat pada seorang guru, biasanya perwatakan yang tegas dan serius menjadi identiti mereka sampai nak berhadapan pun rasa takut. Namun, lain pula dengan sikap seorang guru ini yang selalu memperlihatkan sisi lucunya dalam melakonkan watak-watak berbeza menerusi laman TikToknya. Hasilnya, ramai yang terhibur dengan konsep tersebut dan telah dijadikan hiburan buat mereka.


BACA: [VIDEO] Peranan Guru Dipertikai, Cikgu Handsome Membebel Dalam Loghat Kelantan

Bila cikgu jadi penyanyi, tertidur dalam konsert pun boleh kena denda..

Seperti video yang satu ini, beliau telah memainkan watak sebagai penghibur dengan pakaian dan style ala-ala penyanyi sebenar sambil memegang remote sebagai mic. Sekirannya, ada penonton yang tidak hadir ke konsert, dia akan menyuruh semua orang untuk bawa surat tunjuk sebab. Tidak hanya itu, sesiapa yang tertidur pula akan dikenakan denda untuk menyambung semula nyanyiannya seperti kebiasaan seorang guru memperlakukan anak muridnya.

@kimseri_eina

Pov :Seorg cikgu yg tlh mnjadi penyanyi akn mengadakan Konsertnya yg pertama.Brp jam kah konsert itu akn berlangsung? #fyp #hidupcikgu #tiktokmalaysia

♬ original sound – KIM SERI 🇲🇾 – KIM SERI 🇲🇾

Kalau macam ni, konsert 3 jam pun boleh jadi sampai 24 jam

Setelah dua hari ditayangkan, video tersebut telah meraih sebanyak 70 ribu jumlah penonton setakat ini dan mendapat pelbagai reaksi netizen yang terhibur dengan aksi lucu cikgu penyanyi tersebut. Bahkan ada yang berseloroh mungkin berhari-hari pun takkan selesai kalau begitulah konsert dianjurkannya. Bukan itu saja, ada juga yang berkata kalau balik dari konsert cikgu Seri mesti terus behave.


[VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur [VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur [VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur


Sumber: TikTok kimseri_eina

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Tiru Watak Ala Penyanyi, Lakonan Selamba Cikgu Ini Buat Ramai Terhibur

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram