Viral

[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta

[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak dapat dinafikan, setiap orang mempunyai hasrat dan azam yang ingin dicapai dalam kehidupan masing-masing. Tidak kiralah demi membahagiakan diri mahupun orang lain, namun semua hasrat itu pasti boleh digenggam asalkan kita semua tidak berhenti berusaha. Bersempena dengan masuknya tahun baru juga, seorang gadis anggun ini mula menjadi viral selepas berjaya membuat kejutan istimewa buat ibunya sendiri.

BACA : Cikgu Hadiahkan Duit Sebab UPSR Dapat 6A, Tapi Lain Pula Yang Dibuat Murid Ini

Hadiah kereta new year untuk Mama

Dengan azam dan tekad yang kuat, Intan akhirnya berjaya menghadiahkan sebuah kereta baru buat syurganya itu. Mula dikongsikan ke Twitter sejak beberapa hari lalu, rakaman penuh syahdu berkenaan telah meraih ribuan retweet daripada netizen yang turut terinspirasi dengan kejayaan gadis ini. Perancangan dimulakan dengan sedikit penipuan kononnya tidak pulang ke rumah memandangkan dirinya sedang sibuk bekerja.


Sorry terpaksa tipu Mama

Namun ibunya sendiri tidak sedar bahawa anaknya itu sedang membuat persediaan untuk melaksanakan kejutan bermakna tersebut. Meletakkan kunci kereta ke dalam bungkusan makanan kegemaran, si ibu terus mengalirkan air mata saat mengetahui kandungan sebenar di dalamnya. Di samping menangis, dia segera memeluk anaknya sebagai tanda terharu kerana dirinya menerima kejutan semanis itu.

[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta

[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta [VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta

Bagusnya awak…Tak sabar nak surprise macam ni

Tambah Intan lagi, hadiah itu merupakan tanda penghargaan terhadap pengorbanan ibunya sewaktu membesarkan mereka sekeluarga selama ini. Netizen yang menyaksikan detik indah ini turut menumpang gembira dan menyimpan harapan supaya mereka dapat membuat kejutan sama kepada ibu bapa mereka kelak. Dalam pada itu, ramai juga memuji kecantikan rupa paras anak-baranak tersebut.


[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta [VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta [VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta

Sumber : Twitter Intan

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Siap Tipu Konon Busy Kerja, Ibu Menangis Lepas Anak Hadiahkan Kereta

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram