Viral

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat
Rasaflix

Sharing is caring!

Sebut sahaja mengenai detik perkahwinan, pasti setiap orang mahukan memori yang paling bermakna. Tidak cukup dengan pemberian hantaran dan mas kahwin, ada pula hadiah atau surprise tambahan yang terselit serta menanti. Walau bagaimanapun, rancangan kejutan seperti itu kadangkala tidak menjadi dan boleh bertukar menjadi moment yang lucu pula.

BACA: “Dah Kenal 3 Tahun Lalu”- Neelofa Jawab Dakwaan Konon Bercinta Dengan PU Riz

Konon nak buat surprise, sekali malu bila cincin tak muat nak masuk jari manis suami

Menerusi TikTok, Amira membuat throwback lucu yang berlaku pada hari pernikahannya sekitar tahun lepas. Pada awalnya, wanita ini ingin membuat surprise buat suaminya dengan menyarung sebentuk cincin. Namun tanpa diduga, cincin itu tidak muat pula dan situasi ini membuatkan Amira terkejut. Sepanjang kejadian itu, si suami kelihatan kekal tenang dan akhirnya cincin terbabit disarung di jari kelingking.


@calienteeeee

Reply to @iskndrtw what actually happened. don’t worry it fits now😂 #foryou #fyp

♬ original sound – amiranafqh – amiranafqh

Ni mesti jari dia ‘bambam’ masa tu… Tiba-tiba ada rasa nak kahwin pulak kalau sweet macam ni

Dalam kapsyen, Amira sempat menjelaskan bahawa cincin itu kini muat di jari manis suaminya. Sejak dikongsikan semalam, rakaman berdurasi 25 saat berkenaan meraih lebih 150 ribu tontonan. Selain memuji reaksi lelaki berkenaan yang kekal tenang itu, ramai juga yang tag bakal suami atau isteri masing-masing supaya tidak melakukan perkara sama.

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat


[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat

Sumber: TikTok amiranafqh

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Pengantin Perempuan Konon Bagi Surprise, Sekali Terkedu Cincin Tak Muat

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram