Viral

[VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo

[VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo

Sharing is caring!

Walaupun permainan yang melibatkan aktiviti luar sudah kurang dibuat, namun variety show popular Korea Selatan berjudul Running Man nampaknya terus kembali memberikan penangan kepada pengikut setia mereka. Bahkan sejak kebelakangan ini, episod yang disiarankan mempunyai pelbagai adegan lucu yang menghiburkan kita semua. Tidak ketinggalan, episod 488 yang baru disiarkan minggu ini turut menjadi bualan ramai khususnya di media sosial.

BACA : Running Man Buat Game Tahan Gelak Lagi, Tapi Kwangsoo Paling Terciduk Teruk

Jarang bersatu sebagai team

Jika sebelum ini ahli Running Man sering bergandingan dengan tetamu undangan, namun terbaru Lee Kwang-soo, Song Ji-hyo serta Haha telah bersatu sebagai sebuah kumpulan. Kewujudan team berkenaan benar-benar menjadi tumpuan memandangkan 3 artis ini agak jarang disatukandalam team sama. Siapa menduga gabungan itu benar-benar menjadi terutamanya saat mereka terlibat dalam sebuah permainan lucu.


[VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo

Terangkan banyak kali pun tak faham

Melibatkan teknik menepuk dan menyebut perkataan ‘strawberi’, mereka perlu menjalankan permainan itu secara bergilir-gilir sehingga tamat. Malangnya, Song Ji-hyo kelihatan sangat buntu kerana game tersebut sedikit mengelirukan minda. Meskipun sudah diajar, namun dia masih tidak faham dan terus membuat kesalahan berulang. Tambah lucu lagi apabila Haha dan Kwang-soo turut membuat silap padahal mereka berdua yang beriya-iya mengajar pada awalnya.

3 orang ni kalau bergabung, memang jadi team ‘bongok’

Namun selepas berkali-kali percubaan, mereka berjaya menamatkan misi itu dengan sempurna. Ternyata gelagat yang ditunjukkan oleh 3 pemain dalam segmen tersebut sangat mencuit hati ramai. Netizen juga menyifatkan episod itu adalah antara yang paling lawak sepanjang musim kali ini.


[VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo [VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo [VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo [VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo

Sumber : Facebook Running Man Philippines Official


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Game Senang Pun Tak Faham, Ramai Berdekah Bila Kwangsoo Marahkan Jihyo

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram