Artis Hiburan

[VIDEO] Camelia Mula Tunjuk Belang, Si Adik Pula Tergugat Tak Dapat Cinta Malik

Selepas pemergian bapa angkatnya, Malik tetap berusaha untuk menunaikan impian terakhirnya iaitu menyatukan kembali Mariam dan juga Marina. Sebagai permulaan, dia cuba mengajak kedua-dua wanita tersebut untuk bekerja di syarikatnya. Namun begitu, hasrat tersebut sememangnya sukar untuk dicapai memandangkan dua beradik itu saling membenci antara satu sama lain sejak menetap di kampung lagi. 

BACA: [VIDEO] Marina Sanggup Fitnah Ayah Depan Mata, Kelibat Camelia Pula Cetus Seram

Sampai bila nak biarkan dia pijak kau?

Disebabkan tak puas hati dengan Marina yang tiba-tiba bertandang ke rumah, Mariam sekali lagi berhadapan konflik dengan watak alter egonya. Tegas Camelia, adiknya itu boleh memusnahkan semua impiannya termasuklah merampas cinta Malik jika tiada sebarang tindakan diambil. Sejak itu, Camelia mula menguasai peribadi Mariam bagi mengatur strategi untuk menjatuhkan Marina.

Advertisement

Advertisement

Kalau macam ni melepas Marina…kau kena buat sesuatu

Siapa sangka helahnya untuk menyakitkan hati Marina berhasil apabila semakin rapat dengan Malik. Malahan, dia juga sempat memerli secara berdepan kerana sengaja mahu membangkitkan kemarahan adiknya. Susulan itu, Marina akhirnya tersedar bahawa dia sedang dipermainkan sekali gus membuatkan perasaan bencinya terus membuak-buak. 

Advertisement

Advertisement

Rasa puas bila Camelia kenakan Marina…mantap lakonan Diana Danielle

Ternyata kesemua babak yang ditampilkan dalam episod ke-9 telah mendapat pelbagai reaksi daripada peminat drama rantaian ini. Walaupun kebanyakan sikap dan tindakan Camelia agak menjengkelkan, namun mereka lebih suka melihat Marina merana atas perbuatan jahatnya sebelum ini. Dalam pada itu, rata-rata netizen juga memuji Datin Diana Danielle kerana mampu menghidupkan watak split personality dengan jayanya.

Advertisement

Advertisement

Sumber: IG saphirescreen & YouTube TV3MALAYSIA Official

Advertisement
Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram