Utama Viral Sudah 445 Hari Bercinta, Pemuda Ini Hadapi 'Exam' Paling Win Dari Buah...

Sudah 445 Hari Bercinta, Pemuda Ini Hadapi ‘Exam’ Paling Win Dari Buah Hatinya

Percintaan sememangnya fasa biasa untuk golongan muda. Bahkan pada zaman kini, golongan muda mula bertemu dengan jodoh mereka sewaktu menuntut di pusat pengajian tinggi. Mungkin itu juga yang dilalui sepasang couple ini apabila kisah cinta mereka menjadi tular di Twitter. Setelah lebih setahun mengikat hubungan percintaan, nampaknya si teman wanita mempunyai cara yang begitu kreatif untuk meraikan detik bermakna tersebut. 

BACA : Suami Hadiahkan Emas Hampir RM100K, Rupanya Ada Rahsia Yang Ramai Tak Tahu

Mula dikongsikan sejak 20 Oktober lalu menerusi Twitter gadis bernama @Hanna, kisah manis berkenaan bersama teman lelakinya sudah meraih hampir 8,000 retweet daripada netizen. Tidak pernah dibuat orang lain, teman lelakinya perlu menduduki sebuah peperiksaan khas.

saya sediakan soalan ni untuk dia lengkapkan.
Nasib baik salah satu sahaja

Dalam kertas peperiksaan ‘berapa jauh saya mengenali Hanna’ itu, terdapat soalan berkaitan minuman, buah serta manisan yang menjadi kegemaran gadis berkenaan. Daripada 6 soalan, teman lelakinya berjaya menjawab sebanyak 5 soalan dengan tepat sekali gus meraih 15 markah secara keseluruhan.

Bukan sahaja menjawab peperiksaan, malahan gadis tersebut mempunyai sebuah buku khas yang merekodkan semua memori mereka menghabiskan masa bersama. Dapat dilihat menerusi gambar yang dikongsikan dalam thread berkenaan, mereka berusaha memotong gambar untuk ditampalkan dalam buku kenangan tersebut. 
Kelebihan keluar temu janji dengan saya : Boleh buat benda-benda cringe bersama.

Ni mesti perform exam…Satu je salah

Ruangan komen posting ini mula dibanjiri ratusan komen netizen yang menyuarakan pendapat masing-masing. Kebanyakannya menyifatkan couple ini sebagai sweet dan ada juga yang sempat berseloroh.

Sumber : Twitter Hanna

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI