Viral

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah
Rasaflix

Sharing is caring!

Shooting drama atau pun filem memang nampak mudah secara luarannya. Namun, terdapat banyak cabaran yang perlu dilakukan oleh para pelakon dan crew terlibat. Beberapa hari lalu, influencer popular Norreen Iman telah memuat naik sebuah video lucu ketika sesi penggambaran sebuah drama bersama-sama dengan Shukri Yahaya.


BACA : [VIDEO] Niat Nak Bermanja Time Anak Bad Mood, Sekali Mak Dapat Penampar Free

Tengok dia bawa kereta macam mana… scene paling kencang almost nak nangis ye

Menerusi perkongsian di Facebook milik Norreen, terdapat salah satu babak dimana dia perlu duduk di dalam kereta yang sedang dipandu laju oleh Shukri Yahaya. Umpama nak tercabut jantung, itulah gambaran ketakutan yang dirasai oleh instafamous ini sepanjang berkali-kali mereka mengulangi rakaman tersebut. Apabila melihat wanita itu gabra di sebelah, aktor kacak ini tergelak dan merasakan seolah-olah dia sedang membawa ibunya.

NAK TERCABUT JANTUNG AKU KALAU DIA NI BAWAK KERETA !!!No wonder @shukriyahaya menang no 2 Toyota Racing tu. kau tengok…

Posted by norreenjelah on Wednesday, December 30, 2020

Tak boleh bawak dapat duduk sebelah pun jadilah… muka dia kelakar sabar ye sikit je tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat dan reaksi dua selebriti berkenaan. Selain menyatakan bahawa Norreen sangat beruntung dapat berlakon dengan Shukri, mereka juga sempat memuji kecantikan influencer popular ini apabila memakai tudung. Video yang berdurasi 1 minit ini telah meraih hampir 1 juta tontonan sejak dimuat naik.


Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

 

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

 

 

 

Sumber : facebook Norreen Iman

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Shukri Yahaya Tekan Minyak Masa Shooting, Tercabut Jantung Duduk Sebelah

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram