Viral

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak dinafikan, setiap yang sudah berkahwin pasti mempunyai moment pahit dan manis, kan? Biarpun ada kalanya berlaku pasang surut dalam rumah tangga, namun mereka sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik demi menghargai partner masing-masing.


BACA: [VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

Bagi kejutan sempena hari lahir suami…bouquet dipenuhi dengan duit warna ungu

Menerusi TikTok, Attyra Saari telah memberi kejutan istimewa sempena ulang tahun kelahiran suaminya. Bukan sahaja besar, malah bouquet itu juga dipenuhi dengan not tunai RM100. Gembira dengan hadiah tersebut, kelihatan lelaki berkenaan memberikan kucupan mesra pada pipi isterinya.

@attyrasaari

Alhamdulillah berjaya suprisekan suami 🥰 jarang2 skali, tarikh yg penting apa slh hargai diakan, selama ni pun dh byk dia korbankan utk ank isteri 💕

♬ surat cinta untuk starla – teh jessie

Pernah berhenti kerja 5 tahun lalu sebab jaga isteri tak sihat

Dalam pada itu, Attyra Saari mengimbau semula detik ketika suami yang sanggup mengambil keputusan untuk berhenti kerja pada lima tahun yang lalu demi menjaganya. Meskipun tindakan itu dilakukan secara mengejut, namun di sangat bersyukur kerana ia menjadi titik permulaan kepada kejayaan mereka sekarang.


@attyrasaari

Susah senang sentiasa disisi, Alhamdulillah. Hadiah ni tak seberapa nak dibandingkan pengorbanan seorang suami sampai isterinya berjaya hari ini. ❤️

♬ original sound – 🔐🎶TiSC_L€@d€R G|T∆R🎶🔐 – 🔐👸Giπg$u£ πy@ T@Riπg🧛🔐

Besar hadiah, macam itulah cinta & pengorbanan hidup suami isteri…sebak baca kisah ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen bukan sahaja tertarik dengan gubahan bunga besar itu malahan turut terharu dengan kisah perkahwinan antara Attyra Saari dan suaminya. Secara keseluruhan, paparan tersebut telah meraih lebih 100 ribu jumlah tontonan setakat ini.

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Sumber: Instagram attyrasaari, TikTok Attyra Saari

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Resign Kerja Demi Isteri, Lelaki Terkejut Dapat Bunga Duit Purple ‘Gergasi’

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram