Viral Keibubapaan

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai
Rasaflix

Sharing is caring!

Hati seorang isteri ketika berpantang boleh dikatakan persis sehelai tisu. Waktu ini, boleh dikatakan apa sahaja mampu membuatkan ibu-ibu untuk menitiskan air mata. Oleh itu, para suami haruslah membantu memudahkan mereka menjalani proses berkenaan terutamanya daripada segi menguruskan anak-anak yang lain.

BACA:Β [VIDEO] Konon Sedih Tempe Kena ‘Rembat’, Tak Pasal Suami Merajuk Kat Bilik Anak

Isteri tengah berpantang, suami pandai uruskan anak-anak yang lain… tukar lampin pun boleh…

Menerusi TikTok, seorang suami kelihatan sangat pandai menguruskan anak-anak di kala isterinya iaitu Nurul Fazliana sedang berpantang. Selain bantu memberikan susu kepada bayi mereka, bapa ini turut menyuapkan makanan kepada anak-anak yang lain. Tidak cukup dengan itu, lelaki itu juga pandai menukarkan lampin bayi perempuan mereka dengan begitu teliti dan kemas. Ibu kepada 6 orang cahaya mata tersebut menitipkan doa supaya lelaki berkenaan dimurahkan rezeki serta kekal sihat selalu demi keluarga besar mereka.


 

@nurulfazliana7172Semoga murah rezeki selalu suamiku, sihat selalu dan bahagia selalu bersama keluarga besar kitaπŸ’ͺπŸ»πŸ˜β™¬ original sound – Reza Gladys Prettyani Sari

@nurulfazliana7172

Papa anak 6😁🀭

♬ bunyi asal – Mizan – Mizan

Memang 1 dalam sejuta, untung dapat husband macam ni… meriah betul bila tengok anak ramai..

Video berdurasi 20 saat tersebut telah meraih lebih 80 ribu tontonan setakat ini di TikTok. Rata-rata netizen menitipkan doa agar rumah tangga Nurul Fazliana dan suaminya kekal bahagia bersama kesemua cahaya mata mereka. Selain itu, ramai juga yang meluahkan rasa teruja apabila melihat keluarga besar berkenaan.

 

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai


[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

 

Sumber: TikTok Nurul Fazliana


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO]Bertuah Isteri Masa Pantang, Ramai Puji Suami Pandai ‘Handle’ Anak Ramai

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes