Rakam Video Isteri Nyenyak Tidur, Ucapan Sweet Aeril Zafrel Bersemut Habis

Nama suami isteri popular iaitu Aeril Zafrel dan Wawa Zainal tidak perlulah diperkenalkan lagi. Mereka juga dilihat sebagai suami isteri yang sangat sweet kerana gemar berkongsi posting menyakat antara satu sama lain menerusi laman media sosial masing-masing. Tidak ketinggalan, video terbaru yang dikongsikan menerusi Instagram Aeril juga sekali lagi menjadi perhatian jutaan pengikut di laman Instagram.

BACA :Β Hidap Masalah ‘Speech Delay’, Wawa Zainal Luah Syukur Anak Lulus Masuk Sekolah

Tidur pun cantik

Advertisement

Dalam video berkenaan, Aeril telah merakam aksi Wawa yang sedang nyenyak tidur sambil duduk di sebelahnya ketika mereka dalam perjalanan menuju ke sebuah lokasi. Malah, moment itu dirakam dengan menggunakan filter sekaligus membuatkan wajah isterinya itu kelihatan lucu sekali.

View this post on Instagram

Advertisement

Tido pun cantik😍😍😍 @w4w4_zainal

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Advertisement

Saya tahu awak penat kandungkan baby 9 bulan..

Bimbang dirinya akan dimarahi oleh Wawa gara-gara berkongsi posting tersebut, Aeril sekali lagi memuat naik video baru di entri sama. Tapi kali ini, video tersebut mengandungi beberapa kompilasi aksi aktres berkenaan berserta kapsyen yang sangat sweet. Posting itu bertambah romantik dengan berlatar belakangkan lagu ‘Belaian Jiwa’.

Advertisement

Terima kasih sayang untuk segalanya

Advertisement

Menurut kapsyen yang ditulis, Aeril berterima kasih dan menghargai pengorbanan isterinya itu kerana telah melakukan pelbagai urusan termasuklah perniagaan mereka walaupun dalam keadaan sarat hamil anak ke-3. Sementara itu juga, dia meminta semua orang mendoakan agar urusan Wawa bersalin nanti dipermudahkan.

Advertisement

Sumber : IG Aeril Zafrel

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Advertisement

Advertisement