Artis Hiburan

Penangan ‘Dosa Semalam’, Sisi Lain Lakonan Mantap Janna Nick Raih Pujian Ramai

Malam tadi telah ditayangkan telefilem ‘Dosa Semalam’ yang bersiaran di Tv3 lakonan hebat Janna Nick, Izzue Islam, Khaty Azian, dan ramai lagi arahan Raja Mukhriz. Telefilem ini mengetengahkan tema perkahwinan tidak setaraf iaitu Khadijah si penjual nasi lemak dengan Azlan serta tidak mendapat restu ibu mentuanya, Rosnah. Sepanjang perkahwinan mereka, Khadijah telah dikasari oleh Rosnah semasa ketiadaan suaminya di rumah.

BACA : Melenting Dapat Baju Buruk, Rupanya Malam Sebelum ABPBH32 Janna Nick ‘Dikacau’

Advertisement

Babak dalam ‘Dosa Semalam’ (Swipe left untuk video seterusnya)

Rosnah telah melayan Khadijah seperti hamba abdi dengan melakukan segala kerja rumah tanpa belas kasihan sehingga sanggup melekapkan seterika di belakang badan menantunya sendiri. Malah dia menabur pelbagai fitnah dan memaksa Khadijah memujuk Azlan supaya berkahwin dengan calon menantu pilihan hatinya.

Berbelas tahun jadi hamba

Selepas berbelas tahun Khadijah menjadi hamba kepada ibu mentuanya sendiri, akhirnya Azlan sendiri dapat menghidu tindakan wanita tersebut. Sebaik mengetahui akan hal itu, dia nekad membawa isterinya berpindah ke rumah lain bersama anak mereka iaitu Adam.

Advertisement

Aktres yang berbakat, dia beri 100% jiwanya..

Advertisement

Lakonan mantap pelakon-pelakon dalam telefilem ini tenyata telah merentap emosi para penonton terutama sekali watak ‘Khadijah’ yang dibawakan oleh Janna Nick. Perkara itu turut diakui oleh para netizen lalu membanjiri komen mereka di Twitter pelakon berusia 24 tahun ini.

Advertisement

Sumber : IG Eija Wahab ,

Advertisement

Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram