Artis Hiburan

“Neelofa Anak Yang Sentiasa Jaga Hati Mamanya, Hormat & Bahagiakan Saya” – Ibu

Baru-baru ini, pengacara dan usahawan Noor Neelofa menerima Influencer Award 2019 Monaco selepas dicalonkan menerusi kategori keusahawanan dalam anugerah berprestij peringkat antarabangsa di Monte Carlo. Perkara itu dikongsikan sendiri oleh selebriti kelahiran Kelantan ini di laman media sosial miliknya. Turut berasa gembira dengan kemenangan itu sudah tentulah ibunya iaitu Noor Kartini menerusi posting di Instagram.

BACA : [VIDEO] “Jangan Sampai Aku Bukak!” – Neelofa Nyaris Belanja Tarian Di Live TV

Advertisement

 Inilah yang dikatakan sejuk perut ibu mengandung..

Menurut kapsyen yang ditulis, ibunya meluahkan rasa syukur dengan pencapaian pengacara berusia 30 tahun tersebut. Jelasnya, mungkin inilah pulangan yang Allah berikan pada lofa kerana tak putus-putus membahagiakan ahli keluarga terutama sekali dirinya selaku ibu kandung selebriti itu.

Advertisement

Neelofa anak yang sentiasa menjaga hati mamanya, hormat dan membahagiakan saya setiap masa.

Mama love you..

Advertisement

Tambah Noor Kartini, Neelofa atau lebih mesra dipanggil ‘Love’ dalam ahli keluarga sentiasa memberitahu bahawa apa yang dilakukannya itu adalah untuk dirinya. Pengakuan itu membuatkan dia ‘sejuk perut’ sebagai seorang ibu yang melahirkannya. Dalam pada itu, dia turut mendoakan agar anaknya diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa bahagia serta darjat Neelofa diangkat setinggi-tingginya oleh Allah SWT.

Anak yang taat penuh kasih sayang. Mama sayangkan awak dan selalu bangga dengan Love. Moga Allah sentiasa kabulkan segala doa, hajat dan sempurnakan cita-cita Love. 

Advertisement

Sumber : IG Noor Kartini

Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram