Viral

Manis Tersenyum Tanpa Mengerti Apa-Apa, Video Anak Abam Gugurkan Air Mata Ramai

Mendirikan rumah tangga sekitar 2017 lalu bersama Abam Bocey, Nor Hidayah terpaksa menerima hakikat pahit apabila suaminya itu menghembuskan nafas terakhir pagi tadi. Sehingga kini, media sosial kita dipenuhi dengan berita mengenai pemergian anggota kumpulan Bocey berkenaan. Menurut laporan daripada Berita Harian juga, keluarga Allahyarham menunggu kepulangan seorang lagi adik lelaki Abam sebelum jasadkan dikebumikan petang ini.

BACA : [VIDEO] Perit Hati Ibu Kehilangan Anak, Johan Melutut Untuk Tenangkan Mak Abam

Aku nak tengok muka dia macam mana

Apabila tiba dari Pulau Langkawi, lelaki berkenaan nampaknya benar-benar tersentak dengan pemergian mengejutkan abangnya itu. Bahkan melalui sebuah video yang dikongsikan melalui Instagram @Jaydee, dia menangis teresak-esak sambil ditenangkan oleh rakan baik Allahyarham Abam iaitu Achey. Jika didengar menerusi rakaman itu, adiknya berkata mahu cepat-cepat melihat wajah Abam buat kali terakhir.

Advertisement

View this post on Instagram

@acheykintangkintung menenangkan adik arwah Abam 🥺 🎥: @jaydeesm

Advertisement

A post shared by Anugerah Bintang Popular BH (@abpbh_32) on

Kredit Foto : Berita Harian

Tersengih tanpa mengerti apa-apa

Selain itu, kelibat anak Abam iaitu Syed Uthman Hamzah yang kini masih berusia 8 bulan juga menjadi perhatian ramai pihak. Dilahirkan pada Jun 2019, permata hatinya itu pastinya menjadi pengikat dalam rumah tangga Allahyarham bersama isteri. Namun tidak sempat membesar sehingga usia setahun, siapa menduga ayah kepada anak comel ini akhirnya pulang ke rahmatullah. Bahkan rakaman yang sedang tular menyaksikan Uthman tersenyum manis tanpa mengerti realiti sebenar terus meruntun jiwa kita semua.

Advertisement

View this post on Instagram

Anak arwah abam💔🥺🥺

Advertisement

A post shared by Jaydee Mohamad (@jaydeesm) on

Sedihnya aku tengok muka anak dia

Melihat ke ruangan komen, rata-rata netizen menyuarakan sebak mereka mengenangkan nasib Uthman yang kehilangan ayah di usia muda. Dalam pada itu, mereka mendoakan agar anak kecil ini menjadi insan berguna kelak dan boleh menjaga ibunya.

Advertisement

Advertisement

Sumber : Instagram Jaydeesm dan Berita Harian

Advertisement

Youtube

Facebook

Telegram