Utama Hiburan Kru ASK Halang Along Cham Masuk Red Carpet, Alasan Yang Diberikan 'Bikin...

Kru ASK Halang Along Cham Masuk Red Carpet, Alasan Yang Diberikan ‘Bikin Panas’

Meskipun kehangatan majlis berprestij iaitu Anugerah Skrin 2019 (ASK) seakan sudah reda, namun kejadian yang menimpa seorang pelawak terkenal ini nampaknya menjadi perhatian netizen. Sekitar semalam, Along Cham yang sebelum ini banyak membintangi pelbagai filem komedi telah memuat baik sebuah kisah yang semacam sukar dipercayai. Dalam kegirangan melangkah masuk ke laluan karpet merah majlis berkenaan, dia telah dihalang oleh kru yang bertugas pada malam tersebut.

BACA : [VIDEO] Merudum Pada Minggu 4, Rupanya Naqiu Ternampak Bayangan Achik Spin

Sedangkan dekat kad dah ada details

Dedahnya, dirinya diarahkan untuk menggunakan laluan lain meskipun sudah menunjukkan kad jemputan yang tertera dengan namanya, ‘Along Cham’. Menurutnya lagi, alasan kru yang kononnya tidak menyedari bahawa selebriti tersebut adalah Along Cham seolah-olah menghangatkan insiden berkenaan. Dalam kekalutan tersebut, mujur sahaja rakan seperjuangan iaitu Mawi tampil dan menjadi penyelamat keadaan. 

Kredit Foto : mStar

Event berprestij macam mana boleh terlepas pandang?

Dalam pada itu, seorang pengguna akaun Instagram yang dipercayai kru tersebut tampil meminta maaf kerana tercetusnya kejadian sebegitu. Kata wanita dengan akaun @Aimisyzn itu, mungkin berlaku sedikit keralatan sewaktu sticker diletakkan kepada kad jemputan milik pelawak berkenaan sehingga dia tidak dibenarkan masuk ke laluan red carpet
Kredit Foto : Astro Gempak

Dah berubah handsome sangat…Sebab tu mereka tak perasan

Dalam pada itu, Mawi sempat juga mencelah dalam ruang komen tersebut. Walaupun turut menerima kad yang serupa dengan Along Cham, tetapi dia masih dibenarkan masuk. Mengetahui tentang isu berkenaan, rakan artis serta netizen juga merasakan kejadian seperti itu tidak wajar berlaku. Ada juga yang berseloroh mungkin penampilan Along yang semakin kacak membuatkan mereka tersilap pandang.

Sumber : Instagram Along Cham, kredit foto mStarAstro Gempak

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI