Artis Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila

[VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila

Sharing is caring!

Tinggal lagi 2 episod sebelum drama komedi bersiri ‘Kampung People’ mengakhiri siarannya di TV3. Drama yang telah mencetuskan fenomena ini nyata berjaya menghiburkan setiap penonton dan sering trending di Twitter. Setiap lawak yang disampaikan membuatkan penonton tak kering gusi dibuatnya. Namun episod semalam ternyata sedikit berbeza apabila mood mereka bertukar suram melihatkan perwatakan Laila yang sudah berubah.

BACA:[VIDEO] Belum Sempat Confess, Laila Kecewa ;Jekfer Bertunang Dengan Gadis Lain

Lancar misi lembutkan kembali hati Laila

Semua ahli keluarga gadis tersebut agak kebingungan melihat perubahan mendadak yang berlaku sehinggakan mereka mula melancarkan satu misi untuk menghiburkan kembali Laila dengan pelbagai cara. Namun semuanya menemui jalan buntu sebelum akhirnya si ayah, Razif mengetahui cerita yang sebenar. Anak perempuannya itu sedang kecewa dengan berita pertunangan Jaafar dan Hanis. Umum sedia maklum, gadis tersebut meminati pemuda berkenaan kerana sering membantunya sebelum ini.

View this post on Instagram

Minah selamat tanya , awk mampu tido dengko pakej buka mata ?? Mampoooooo?? 不不不不不 . Apaaaaa Da episode 11 .. ohhh nooooooo tinggal lg 2 episode 唐唐唐唐唐唐唐唐唐唐 . Keluarga #anehaneh akn menghantui anda bermula mlm ni .. slot lestary.. setiap rabu hingga Jumaat.. jam 9mlm hanya d #Tv3 agitchuuuuuu . Rugi klu x tgk .. anda akn ketawa sepnjng masa sbab #kampungpeople ni smua orgnya #anehaneh 不不不不 . Yg tgh besedih, yg tgh stress, yg tgh rengsekkkk, yg tgh marah.. yg tgh sunyi, yg tgh sakit hati, yg tgh lapa ,mehhhh tgk #kampungpeople .. pasti buat anda sakit perut ketawa smpai muka jd biru ala ala lebammmm camtoooo haaaaa 不不不不不 . Jgn lupa tau mlm ni .. 9mlm di #Tv3 #kampungpeople pommmmm手手 . @dramasangat #dramasangat #TV3Malaysia #KampungPeople #Lestary

A post shared by ELSefhia (@iamellymazlein) on

Datang pujuk anaknya dengan baik

Antara babak yang paling menjadi perhatian adalah di mana Razif memujuk Laila dengan bercakap dari hati ke hati. Gadis tersebut bagaimanapun menangis semahu-mahunya sewaktu meluahkan apa yang berlaku. Bagi melegakan hati anaknya itu, lelaki berkenaan bertindak mengata Jaafar. Namun wanita itu memarahi tindakan ayahnya dengan mengatakan pemuda tersebut adalah orang yang baik.

Nangis tengok Laila sedih

Babak berkenaan nyata memberi kesan yang agak mendalam kepada para penonton. Rata-rata memuji tindakan Razif berbicara secara lembut dan menjadi pendengar yang baik sewaktu anaknya itu sedang berada dalam kesedihan. Ada sesetengah penonton turut sayu melihat Laila menangis memandangkan dia sebenarnya seorang yang sangat ceria.

[VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila [VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila [VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila

Sumber: Twitter Lalisa & Youtube TV3 Malaysia

Tidak mahu terlepas cerita viral & trending? Jom sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] Kecewa Dengan ‘Jekfer’, Netizen Sayu Tengok Scene Daddy Pujuk Laila

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram