Utama Viral "Tahun Depan Dah Umur 17 Tahun, Kami Kena Pakai Baju Sama...

[FOTO] “Tahun Depan Dah Umur 17 Tahun, Kami Kena Pakai Baju Sama Lagi Ke Mama?”

Seakan menjadi perkara biasa buat golongan wanita yang sudah mempunyai ramai anak, mereka gemar membelikan pelbagai baju yang sedondon. Bukan sahaja warna, malahan design pun nak sama. Kalau tidak percaya, tanya sajalah kepada ibu-ibu di luar sana tentang kesahihan perkara tersebut. Bukan sahaja senang kerana tidak perlu memilih banyak kali, malahan anak-anak juga kelihatan sangat comel apabila mengenakan imej serupa. 

BACA : [VIDEO] Muncul Bunyi Guli Di Live MeleTOP, Riak Muka Neelofa Makin Tambah Seram

Kami kena pakai baju sama lagi ke?

Kebiasaannya, perkara tersebut berlaku sewaktu anak masih lagi kecil. Namun bagi 2 beradik kembar ini, lain pula yang terjadi kepada mereka. Mula dikongsikan sejak 22 Oktober lalu menerusi seorang gadis dengan akaun @Syazaaaa, gambar dirinya bersama si kembar dengan baju yang serupa berjaya menarik perhatian netizen sehingga meraih hampir 5000 retweet.

Advertisement
Sorang baju ketat…Sorang tak nak pakai seluar tu la

Nampaknya, ibu mereka begitu suka apabila dua beradik kembar ini mengenakan baju yang sama meskipun usia masing-masing sudah pun menghampiri fasa usia 20-an. Meskipun nampak comel sekali, namun Syaza mengakui ada cabaran juga misalnya mereka akan bertekak mulut kerana kedua-duanya mempunyai citarasa fesyen yang sedikit berbeza.

Kakak aku sampai kahwin kena pakai baju sama lagi

Advertisement
Menjengah ke ruangan komen, netizen juga nampaknya memuji dan menyifatkan imej mereka berdua sebagai comel kerana masih gigih berpakaian sama sehingga usia sekarang. Selain menyimpan harapan agar mereka dikurniakan zuriat kembar satu hari nanti, ada yang turut berkongsikan pengalaman sama.

Sumber : Twitter Syazaaaa

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Advertisement
Advertisement