[Foto] Model Sejak Bayi, Umur 8 Tahun Jadi Kembar Tercantik Dunia. Ini Sebabnya

Baru berusia lapan tahun, pas@ngan kembar Ava Marie dan Leah Rose sudah dikenali sebagai model kanak-kanak tercantik dunia. Kembar perempuan yang berasal dari Los Angeles (LA) ini begitu dikenali di Instagram dan mempunyai seramai 1.2juta pengikut. Mereka memulakan kerjaya sebagai peragawati atau model seawal usia enam bulan!  Walaupun sudah bergelar model kanak-kanak terkenal, mereka masih mengikuti sesi persekolahan seperti biasa. Model kembar ini hanya akan menjalani rutin kerja mereka hanya pada waktu petang dan hujung minggu sahaja.

BACA: “Bercinta Kemaruk Sakan..”-Baru Beberapa Bulan, Joy Revfa Kini Kembali Single

 

Advertisement

Pengalaman Luar Biasa Setakat Ini..

Mereka juga mempunyai guru peribadi yang akan ditempatkan di set lokasi sekiranya terpaksa untuk tidak hadir ke sekolah bagi menghadiri sesi pertunjukan fesyen yang diaturkan oleh agensi model mereka. Sekiranya mereka tidak mempunyai sebarang penggambaran mahupun pertunjukan, pas@ngan kembar ini akan menjalani latihan renang, kelas tarian dan bermain bersama rakan di kawasan kejiranan. Selain kembar ini,  abang mereka, Chase Robert juga berkecimpung dalam dunia model.

Advertisement

 

Memberi Idea Kepada Mereka Untuk Mencuba Bidang Peragaan

Advertisement

Ruangan Instagram kembar ini  juga dipenuhi dengan foto-foto yang dimuat naik oleh ibu mereka, Jaqi Clements. Jaqi mengendalikan Instagram terbabit dan memantau komen-komen yang diberikan oleh peminat. Kadangkala, peminat berpeluang berinteraksi bersama anak-anaknya melalui sesi rakaman video langsung.

Advertisement

Menurut Jaqi, terdapat pihak yang melabel beliau dan suami memerah duit anak mereka.

 

Mengambil Kesempatan Memerah Wang Anak

Advertisement

Walau bagaimanapun Jaqi merasakan sebaliknya. Anak-anaknya juga gembira dengan aktiviti yang dilakukan.

 

Advertisement

Ibu Bapa Melaburkan Wang Hari Ini Demi Menyokong Minat Anak

Advertisement

 

Foto-Foto

Advertisement

Advertisement

Sumber: Harian Metro, Instgram Ava Marian & Leah Rose

Advertisement
Advertisement