Artis Hiburan

[FOTO] Hampir Tak Kenal, A. Aida Mengaku Dah Cabut Tudung Beberapa Bulan Lepas

Seperti yang diketahui ramai, malam tadi telah berlangsungnya pentas berprestij Anugerah Juara Lagu bagi edisi kali ke-34 di Axiata Arena, Bukit Jalil. Bertemakan konsep ‘Warna-Warna Suara’ (Colour of Voices), pertandingan itu nyata dimeriahkan dengan pelbagai busana dan fesyen oleh artis-artis terkenal tanah air termasuklah 12 finalis AJL 34 sendiri. Namun antara yang paling mencuri tumpuan ramai adalah penerbit terkenal, Datuk A Aida memandangkan dia tampil berhijab sebelum ini.

BACA: “Ada Yang Tak Kena” -Dah Nak Shooting, Datuk A. Aida Terkejut Aqish Tarik Diri

Advertisement

Ramai terkejut A. Aida dah cabut tudung

Datuk A. Aida telah mengejutkan ramai pihak apabila membuat kemunculan di lensa kamera ketika ditemubual oleh pengacara, Awal Ashaari dan Sherry Alhadad. Selaku penulis lirik lagu ‘Kisah Cinta Kita’ bagi Hafiz Suip, dia sempat mendedahkan kepada orang ramai tentang inspirasi pembikinan lagu tersebut secara eksklusif kepada orang ramai. Malahan, dia juga kelihatan sempat berjabat tangan dan mengucapkan tahniah kepada juara AF7 itu apabila lagu berikut diumumkan sebagai pemenang kategori Anugerah Persembahan terbaik.

Advertisement
View this post on Instagram

#AJL 34 #kisahcintakita

A post shared by Dato A.Aida (@a_aidaproduction) on

Advertisement

Saya tak mahu cakap banyak…doakan yang baik-baik saja

Memetik laporan Harian Metro, penerbit berusia 49 tahun itu akhirnya mengakui bahawa dia sudah tidak lagi mengenakan tudung sejak beberapa bulan lepas. Akan tetapi dia tidak mahu mengulas panjang tentang perkara itu, sebaliknya meminta orang ramai agar mendoakan dirinya sahaja. Sebelum itu, Datuk A Aida telah mengenakan hijab selepas berkahwin pada Julai 2018 dengan pelakon, Ariff Aziz. Walau bagaimanapun, perkahwinan yang terbina itu hanya bertahan selama sembilan bulan saja sebelum berpisah pada April 2019.

Advertisement

Sumber: IG a_aidaproduction & Harian Metro

Advertisement
Advertisement

Youtube

Facebook

Telegram