Viral

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak dinafikan, kemiskinan bukanlah satu alasan untuk seseorang terus hidup bermalas-malasan. Bahkan pelbagai usaha yang boleh dilakukan untuk membina kejayaan bukan sahaja untuk diri sendiri malahan keluarga juga. Jurusolek popular iaitu Nur Nabilah Zulyadaini atau lebih dikenali sebagai MUA Bella antara figura boleh dijadikan inspirasi oleh masyarakat kerana kesenangan yang dimiliki sekarang semuanya bermula dari bawah.


BACA: [VIDEO] ‘Seriau’ Anak Kena Inject, Reaksi Gelabah Suami MUA Bella Lucu Habis

Dulu ruangan dapur ala-ala kampung…tapi tetap bersih & kemas

Sebelum ini, pasti ramai yang pernah melihat foto dapur ala-ala zaman dahulu di kediaman MUA Bella, kan? Meskipun masih mengekalkan ciri tradisi, namun ia tetap kelihatan bersih, kemas dan tersusun. Lebih menyeronokkan, ujarnya sambil memasak pun boleh melihat keindahan sawah di belakang rumah.

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

Simple je decoration dapur kami…syukur sangat

Menerusi Instagram, MUA Bella telah berkongsi foto dapur di kediaman barunya. Menariknya, ruangan bercirikan elemen moden itu diilhamkan sendiri tanpa menggunakan khidmat interior designer (ID). Meskipun simple, namun dia meluahkan rasa syukur asalkan keluarganya selesa dengan suasana tersebut.


[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

Simple tapi cantik…rumah bersih, rezeki senang masuk

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji ruangan tersebut yang sangat eksklusif dengan susun aturnya. Selain itu, mereka juga mengakui rumah yang bersih dan kemas memudahkan lagi rezeki nak masuk.


[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

Sumber: Instagram muabellaz, Facebook Make up by Bellaz

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[FOTO] Eksklusif Tapi Sederhana, Ramai Jatuh Hati Tengok Dapur Baru MUA Bella

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram