Cinta & Perhubungan Viral

“Dia Panggil Aku Macai Depan Mak..”-Gadis Dilema, Tunang Rupanya Lelaki Baran

Dalam sesebuah perhubungan, fasa bertunang adalah peringkat yang penuh dengan pelbagai ujian tidak terjangka. Menjengah ke ruangan media sosial, bukan sekali dua netizen berkongsikan dugaan bertunang yang pernah dilalui mereka. Sebenarnya, ketika inilah waktu yang sangat sesuai bagi mengenali hati budi partner masing-masing dan peluang untuk seseorang itu mengurangkan risiko tersalah pilih teman hidup khususnya buat golongan wanita.

BACA : Nak Kahwin Tapi Tunang Kantoi Selingkuh 3 Kali, Gadis Ini Belajar Melepaskan

Bergaduh sebab tak bagi password Instagram

Terbaru juga di Twitter, seorang wanita telah mendedahkan ujian besar yang dihadapinya dalam pertunangan. Luahan sebak berkenaan dikongsikan semula menerusi sebuah akaun Twitter sehingga menarik perhatian ramai. Menurut kisah tersebut, tunangnya mula berubah selepas gadis ini mengelak memberikan kata laluan Instagram. Nekad dengan pegangan tersebut, dia berpendapat password merupakan privacy yang tidak boleh didedahkan begitu sahaja meskipun kepada tunangnya sendiri.

Advertisement

Gambar sekadar hiasan

Dilema dengan perangai tunang sendiri

Belum lagi berbaik sejak peristiwa password, ‘Encik Tunang’ memberitahu bahawa ibunya berada dalam keadaan tidak sihat. Enggan mengikut perasaan, gadis itu mengalah dan mula bertandang ke rumah bakal ibu mentuanya. Malang sekali, lelaki berkenaan tiba-tiba bertindak kasar dan nyatanya tragedi itu membuatkan gadis ini terus berada dalam dilema memikirkan masa depan hubungannya. 

Advertisement
Gambar sekadar hiasan

Hal kecil pun nak merajuk lebih

Dalam pada itu, seorang individu dengan nama Nalisa sempat berkongsikan buah fikirannya mengenai dilema berkenaan. Baginya sendiri, hubungan tersebut harus diberhentikan melihat kepada sikap baran bakal suami gadis ini. Jika dia tergamak bertindak sebegitu sebelum kahwin, apalagi sesudah beruamh tangga nanti. melihat kepada ruangan komen, netizen tidak ketinggalan mengeluarkan hujah mereka sendiri.

Advertisement
Gambar sekadar hiasan

Sumber : Twitter Joker dan Nalisa Alia

Advertisement

Add Comment

Click here to post a comment

Youtube

Facebook

Telegram