Keluarga Keibubapaan Viral

[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan
Rasaflix

Sharing is caring!

Zaman sekarang pasti gemar membuat suprise. Tiada sesiapa yang tidak sukakan suprise lebih-lebih lagi daripada insan tersayang kan? Ia pasti akan dihargai sebaiknya dan menjadi kenangan terindah dalam hidup seseorang. Malah sesebuah kejutan tu boleh jadi lebih bermakna jika diselitkan dengan sesuatu kejadian yang tidak disangka-sangka kepada ahli keluarga.

BACA: [VIDEO] Beranak Dalam Perahu Waktu Banjir, Ibu Namakan Anak Siti Noor Banjiriah

Anak plan nak buat surprise hari jadi…tapi tiba-tiba jatuh pengsan bersama kotak kek

Menerusi TikTok, pemuda bernama Arip ini berkongsi video sambutan majlis hari jadi di rumahnya. Berdasarkan rakaman itu, abangnya membawa sekotak kek untuk membuat suprise hari jadi salah seorang ahli keluarganya. Namun tak semena-mena dia telah jatuh pengsan bersama-sama kotak kek yang dipegangnya.


[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

Rupanya ada plot twist…abang saja buat tersadung kaki sendiri semata nak buat prank

Panik dengan kejadian itu, si ibu bergegas mendapatkan remaja tersebut. Secara tiba-tiba, muncul 2 orang membawa kek hari jadi sambil menyanyikan lagu Happy Birthday. Malah jika diperhatikan betul-betul, Abang Arip dilihat sengaja berlakon pengsan sedangkan dia saja buat tersadung kaki di kerusi.

@yourmomsfavson

the best prank ever in history #fyp #foryoupage #xyzbca

♬ original sound – Arip – Arip

Seronoknya family boleh together macam ini…nervous tengok kaki lelaki tu dah kaku

Menjengah ke ruangan komen, ramai pihak memuji sifat prihatin yang ada pada keluarga bahagia ini. Malah rata-rata netizen juga turut tertipu dengan prank yang dibuat oleh jejaka tersebut serta risau jika apa-apa berlaku kepadanya.


[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan


[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

Sumber: yourmomsfavson

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Teruja Bawa Kek Hari Jadi, Ibu Gelabah Anak Tiba-Tiba Jatuh Pengsan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram