Viral

[VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk

[VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk
Rasaflix

Sharing is caring!

Bagi sesetengah orang yang memiliki haiwan peliharaan sendiri, pasti sudah lali melihat kelakuan ‘nakalnya’ sehari-hari. Meskipun begitu, telatah binatang comel inilah yang selalu menjadi teman penghibur bagi mengurangkan tekanan. Tidak kira apa jua spesies yang dipilih, setiap satunya memiliki kelebihan dan cabaran dalam membelanya. Mungkin begitulah, yang dirasai oleh seorang lelaki ini saat berkongsikan telatah anjingnya di TikTok.


BACA: Anjing Buta Setia Tunggu Depan Pintu Lepas Kena Tinggal Dengan Tuan Rumah

Selamba je lalu depan tuan tengah mop lantai, tak pasal-pasal kena jadi kain buruk..

Menerusi video tersebut yang sudah meraih lebih satu juta tontonan sejak dimuat naik beberapa jam lalu, dia terlihat sedang ‘khusyuk’ membersihkan lantai rumah sebelum anjing peliharaannya tiba-tiba datang menyerbu dengan bersahaja. Seolah-olah naik angin dengan kelakuan tersebut, pemuda berkenaan mula bertindak membersihkan kembali lantai tersebut menggunakan anjingnya sendiri persis kain buruk.

@papinyahiro

siapa suru lewat org lg ngepel 🧐 #hiro #kerjainhiro

♬ Pelangi Pelangi Versi Gayo Aceh – Kentangbanget

Anjing multi-fungsi, boleh jadi peneman, boleh jadi kain buruk lap lantai

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen nyata terhibur dengan gelagat pemuda tersebut sehingga ada yang menggelarnya sebagai anjing multi-fungsi. Selain daripada itu, reaksi anjing tersebut turut menambahkan lagi suasana lucu apabila ia tampak berpasrah saja dengan tindakan tuannya. Ada juga yang sempat berkongsi pengalaman ketika melayani telatah haiwan peliharaan mereka sendiri.


[VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk [VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk [VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk

Sumber: papinyahiro

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Pijak Lantai Yang Tuannya Siap Mop, Anjing Pasrah Dijadikan Kain Buruk

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram