Hiburan

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist
Rasaflix

Sharing is caring!

Perbalahan antara adik-beradik merupakan perkara biasa yang sering terjadi dalam keluarga. Adakalanya gurauan kasar di antara mereka boleh menimbulkan kemarahan seseorang. Namun, ada juga cara untuk menyejukkan semula hati siblings sama seperti yang dilakukan oleh bekas ‘Hero Remaja 2017’ ini tatkala ‘memujuk’ adik perempuannya.


BACA : [VIDEO] “First Time Abang Menang” – Suami Joget Keriangan Isteri Kalah Debat

Adik dah ready nak keluar rumah tapi kena simbah air pula…

Menerusi perkongsian Safwan Nazri di Tiktok, dapat dilihat adik perempuan baru lepas bersiap untuk keluar menghantar barang. Safwan kemudiannya memanggil gadis tersebut lalu menyimbah air ke muka sebanyak beberapa kali. Adiknya yang dikenali sebagai Syasya dilihat terus merungut dan marah dengan gurauan kasar si abang.

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

Pujuk balik adik dengan buat surprise…tak sangka dapat hadiah istimewa

Instafamous ini kemudiannya memujuk semula dengan meminta adiknya melihat barang di berada di dalam sebuah beg. Apabila melihat telefon bimbit di dalam beg berkenaan, Syasya kelihatan teruja lalu mengucapkan terima kasih kepada abangnya.


@safwannazri7

Prank My Sista ! Tengok sampai habis okay geng !!

♬ original sound – Safwan Nazri – Safwan Nazri

Mesti terharu kan…kalau tahu nak surprise macam ni kena simbah sebaldi pun sanggup

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen berasa sebak apabila melihat situasi di dalam video. Selain daripada memuji sifat lemah lembut si adik, mereka juga sempat berseloroh dengan mengatakan sanggup disimbah asalkan dapat  surprise yang sama juga.


[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

 

Sumber : Tiktok Safwan Nazri

Nak info lagi? Sertai Telegram Erin Sakura

Artikel ini disediakan oleh team Erin Sakura. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

[VIDEO] Naik Angin Bila Abang Simbah Air, Adik Terkejut Hujung Ada Plot Twist

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram