Utama Inspirasi "Jatuh Cinta Suara Dia" - Pelajar Ini Buat Ramai Meremang Bulu...

[VIDEO] “Jatuh Cinta Suara Dia” – Pelajar Ini Buat Ramai Meremang Bulu Roma!

Ramai artis dari Youtube, SMULE dan pelbagai lagi platform telah diadakan untuk kembangkan bakat dalam nyanyian. Dalam negara sendiri, contohnya Najwa Latiff muncul di dari You Tube. Mempunyai suara yang lunak dan merdu malahan pandai melenggang-lenggok adalah satu anugerah. Baru-baru ini terdapat perkongsian dari laman sosial Twitter berkaitan dengan seorang pelajar yang masih bersekolah tetapi mempunyai suara yang sangat unik.

BACA:[VIDEO] Viral Tarannum Kejutkan Rakan Solat Jumaat, Rupanya Lelaki Ini

Ammar Akmal Bin Mohamed Johari, atau lebih dikenali sebagai Marey akan menduduki kertas ujian Sijil Pelajaran Malaysia, SPM tahun ini. Salah seorang rakan Ammar telah merakam nyanyiannya berjudul “Empty Space” dendangan James Arthur dan telah berkongsi di Instagram dan Twitter.

Korang kena dengar suara dia ni!
Selain berbakat dalam bidang nyanyian, dia juga merupakan seorang pemain ragbi di sekolahnya, Sekolah Menengah Sains Tuanku Jaafar.
Mendapat lebih 7 ribu retweets setakat ini, ramai netizen tertarik dengan suara serak basah dan unik yang dimiliki olehnya meskipun masih menuntut ilmu di bangku sekolah lagi.

Jatuh cinta dengan suara dia
Bercakap pun macam ni ke suaranya?

Jarang lelaki melayu suara macam ni
Padu! husky betul suara
Meremang bulu roma, sedap sangat

Untung awek dia dapat dengar setiap hari
Sumber: Twitter ehririn
Artikel Popular